making love?

Ni vet begreppet "making love", översatt till svenska blir det väll "skapa kärlek/att älska" - dvs ligga.

Jag har nog aldrig varit med om detta begrepp. Jag har ju legat en hel del under mina dagar, men det där med att "skapa kärlek" när jag ligger har jag nog inte upplevt. När jag ligger är det njutning, lust och kåthet som är i fokus, vem har tid för att skapa kärlek då?

Försöker tänka tillbaka till de gånger jag låg med någon jag älskade, men inte fan tänkte jag under liggandet att "shit pommes fritt, här skapar vi kärlek minsann!", utan jag låg mest och fantiserade om andra under tiden...

Så frågor till er turturduvor som ligger med era älskade, känner ni att ni skapar kärlek varje gång ni ligger? Att hjärtat bultar lite extra eller är det som vilket ligg som helst med bara lite extra kärlek inblandat? Tell me!



5 kommentarer
Mona

Hej caro! Jaa, det är jag som gjort designen på vår blogg och jag hjälper dig gärna :) jag tar hemmagjorda bullar som betalning hihihi!

emma

tack så väldigt mycket :) det värmer!



att skapa kärlek genom att ha sex tycker jag, nu när jag tänker på det, bara låter dumt. för kärlek skapas nog inte genom ett ligg, utan byggs upp med tiden. men man kan ju tolka saker så olika :P

Anonym

haha så skön blogg du har ;)

Jeanette

Alltså jag kan nog med handen på hjärtat säga att jag älskar, när jag ligger. Jag tror inte man skapar kärlek genom att ligga med någon typ första gången men jag är så upp över öronen kär i min fina pojkvän och när vi har sex så älskar jag mer än nånsin.

Emilianmathilda

Very interesting & professional site.