nöjd nu, gud?

Jag sprang in i en kollega idag, och inte vilken kollega som helst - utan Han, han med stort H! Han som får alla på mitt jobb att fixa håret och skapar en såndär fnissig stämning och rosa kinder.

Han springer jag in - utan smink, lilla my-tofs och mammas urtvättade gamla tshirt, ungefär lika attraktiv som en limpa... Och jag kände bara, gud nu är du fan inte rättvis!
- behöver jag ens tillägga att jag också är en av dom som blir sådär fnissig och rosa om kinderna när han kommer i närheten?! Speciellt eftersom han alltid hittar mig ivrigast bland ungarna vid legobyggandet eller på alla fyra i sandlådan! (ja, jag är en såndär aktiv fröken som leker med barnen)


Och då känner jag bara att första gången vi ses utanför jobbet, och jag åtminstone kan leka normal - så behövde det väl inte ske när jag ser ut som en limpa!
Asså limpstadiet kan komma ett bra tag in i dejtandet, för då får man fan acceptera varandra. Men gud, för fan - första gången?! Lite schysst kan du väl vara?!


Så för att väga upp din tabbe, skulle jag bli väldigt glad om du kirrade en dejt åt mig med honom! Det kan du väl bjucka på gud?! ;)
0 kommentarer