sexualupplysare och bokälskare

ny sorts orgasm?!

Publicerad 2010-06-28 12:45:05 i Sex osv.,

Jag tror jag kan ha upptäckt en ny sorts orgasm - och den är revolutionär på det sättet att ingen form av beröring behövs! Så det där gamla dravlet om "att en kvinna minsann behövs värmas upp i minst 30min för att ens kunna njuta och behöver massa massa smeksamma beröringar på klitoris för att ens vara i närheten av att komma" är bara att glömma! 
- visst, det kanske stämmer för många kvinnor. Men glöm att man kan dra alla över en kant!

Iaf, denna orgasm sker när jag är löjligt upphetsad, överdrivet kåt och verkligen vill ligga. Precis när man håller på att hångla och värma upp - då kommer jag! Och nej, jag behöver inte alls ha några former av känslor och hjärtat är inte med i bilden, för jag har fått denna orgasm med mina två senaste ligg, och dom hade jag både känt några timmar när vi låg...

När jag försöker analysera denna orgasm själv så kommer jag fram till att det förmodligen är alla känslor, kåtheten, lusten och att jag verkligen är redo! Fittan och hjärnan är på full spänn och så taggade. Sen att jag har jävligt tränade orgasmmuskler runt om i kroppen är nog ingen nackdel heller.


Någon mer än jag som upplevt detta härliga fenomen?! ;)

ps. när jag kommer hem från jobbet ikväll ska jag maila ut detta till alla mina sexologkollegor(läs idoler) och ta reda på vad dom tror om detta!

Kommentarer

Postat av: rebecka

Publicerad 2010-06-28 13:56:35

sv; ja, men visst är dom! :)

Postat av: issa

Publicerad 2010-06-28 14:02:15

Jadu , haha (:

ingen anning :)

Visst är den?

Ur härlig!

Kram

Postat av: Amanda

Publicerad 2010-06-28 18:36:28

Frågestund på bloggen, ställ gärna några frågor, så är du super gullig! :)

http://amandawilhelmsson.blogg.se/2010/june/fragestund.html

Postat av: pauli

Publicerad 2010-06-28 20:13:11

sv: tack ska du ha sötis!

vad gör du idag då?

kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela