phuckstruck!

Ni vet begreppet Starstruck, man blir tagen med storm, tappar ord eller blir dögenerad när man träffar en kändis el dylikt.

Phuckstruck - samma fenomen men innebär att man springer in i ett gammalt ligg, gammal flamma eller kanske ett one night stand. Antalet liggtillfällen är ovissäntligt - men det innebär den där känslan av att man tappar fotfästet för någon microsekund, stammar till, blir rosa om kinderna och att man blir överrumplad av detta gamla ligg! Flashbacks och minnen som krockar i hjärnan och man vet inte riktigt hur man ska hantera detta möte.

Visst känner ni igen detta?! ;)

Själv älskar jag dessa möten, speciellt när jag märker att han blir lite generad och inte vet vart han ska ta vägen. Då går jag gärna steget längre, slänger lite hintar om vad vi gjorde senaste gången vi sågs och sånt, haha! "Herre gud, det är väl inte så mycket att bli stum över att vi legat" - brukar vara min tanke.


ps. ja, det är lilla jag som kommit på detta begrepp. Jag har iaf aldrig hört någon annan nämna detta förut, så jag är nog först!
3 kommentarer
Becca

Haha, ett bra begrepp!



sv: Ju mer jag lyssnar på den desto mer gillar jag den!

Madde

Skorna är köpta på Zara i London i januari :)

tess

hihi, nej det har jag nog inte hört nångång :P