sexualupplysare och bokälskare

sexig träning

Publicerad 2010-06-30 12:10:46 i Sex osv.,

Brukar du också få träningsvärk av för mycket sex, roliga ställningar eller annat sexigt? Kanske har du precis träffat en hunk och utforskat varandras kroppar några timmar för mycket, eller så kanske du och älsklingen upptäckt nya ställningar?

Oavsett vilket, när du känner att sexträningsvärken är påväg att försvinna - då är det dags att sexa loss igen och skaffa ny träningsvärk! Dvs om du lyckas hålla dig tills dess... ;)ps. all form av träning är ju alltid nyttig för kroppen, men sex är lite extra bra träning då du både tränar konditionen, muskelgrupper du knappt visste fanns + att hjärtat pulserar lite extra av all kåthet och ansträngning!

Kommentarer

Postat av: Saga

Publicerad 2010-06-30 12:27:15

sv: jaaa, den är jätte bra! förstår att den ligger etta som världens bästa ;) Du menar väll när han har rymt och de flyttar på affischen? :)

Postat av: Felicia

Publicerad 2010-06-30 12:28:58

svar: haha ja visst är den ? :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela