sneakpeak

Är precis klar med äventyr nummer två, och vilka flashbacks man får! Herre gud, vad är det egentligen för saker jag gjort och upplevt under mina dagar?! Jag som inte ens fyllt 21, satan vad jag har hunnit med...


Vi började med standardställningarna missionären, ridande och bakifrån, vi bytte håll, lyfte på ben, använde möbler - rena gymnastikpasset! Men vi gjorde allt i jakten på njutning och för nya upptäckter!

Efter ett tag tog jag fram min goodiedraw, och han undra förtjust vad den innehöll "handklovar, bindel, massa sexartiklar och alla mina dildos, du vet det, gamla vanliga!" När han hörde dildos tändes det något i hans ögon, och han bad att få se dom. Så jag radade upp mina tre olika och beskrev dess funktioner, jag märkte hur tänd han blev och frågade oskyldigt om jag kanske kunde få använda någon av dessa på honom?!

2 kommentarer
Henrik

hej:)

haha jo, det är otrolit intressant:P

för ja menar, det som man äter här i Sverige, kanske dom tycker e jätteäckligt i Peru, typ. O han dör ju inte av det, haha.



haha vilket roligt inlägg:P hur gick det?xD Va blev svaret:P

car0 - passion for passion

Såklart han ville det! Resten av natten använde vi till att utforska varandras kroppar och jag fick leka med mina leksaker tillsammans med honom, en riktigt spännande och sexig natt med andra ord... ;) mer får du läsa i boken när den kommer!