sexualupplysare och bokälskare

sommarsex

Publicerad 2010-06-24 23:38:44 i Sex osv.,

Hela kvällen spenderades i minimala kläder medan vi njöt av den varma solen - med andra ord är det perfekt startläge för sommarsex och utomhussäsongen på riktigt!

Det är varmt, människor har mindre kläder på sig, alla blir socialare, piggare och kåtare. Möjligheterna att träffa nytt finns bakom varje hörn. Ta med dejten på en utomhuspicnick, bada eller gå en skogspromenad - och har du fast partner så gör detsamma med denna!
- enkelt, roligt och perfekta möjligheter för utomhussex! Låt solen värma era kroppar medan ni njuter av varandra och sexar loss!


Det kan ju knappast vara en slump att vi människor blir öppnare, kåtare och gladare när solen kikar fram - så ta till vara på detta och sexa loss utomhus så fort du får chansen!

Kommentarer

Postat av: pauli

Publicerad 2010-06-25 00:11:28

låter som en härlig kväll :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela