sexualupplysare och bokälskare

varför vill jag ha frågor?

Publicerad 2010-06-21 18:02:18 i Sex osv.,

Det är för att jag sitter på en löjligt stor informationsbank och jag kan det mesta och bästa om - sex, könisar, ställningar, brustna hjärtan, hångeltips, raggningställen, kuken, orgasm, kåthet, fittan, kärlek, kondomer, kyssar, one night stands, dildos - ja det mesta smått och gått som man kan veta som har en förknippning med sex!

Till saken hör även att jag älskar, älskar, älskar att få lära ut! Det finns inget bättre än att få en fråga eller fundering från en annan människa - och vara den som kan svaret och få äran att lära ut, jag älskar det!

Det känns liksom nästan som att jag lurar er, ni undrar, funderar och vågar inte fråga - och här sitter jag och kan en jäkla massa! Så nu slår vi ihop dessa två, ni skickar in era frågor - och jag svarar! ;)ps. redan ikväll kommer första omgången frågor upp. Har du en fråga, maila in den till fragacar0@hotmail.com eller lämna en kommentar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela