årets roligaste historia!

Följande historia är fullkomligt sann, och jag har fått tillåtelse iaf från ena parten att berätta om det här. Och skulle jag inte vara för snäll, så skulle jag lägga ut bilder, men ni får försöka klara er! ;)

Jag ligger i badet och en killkompis ringer:
X - Okej, Caro. Är det du?
C - Vaa? Vad har jag nu gjort?
X - Jag fick brev hem idag, från ungdomsmottagningen...
C - Jaha, om klamydia eller?
X - Så då var det du!
C - Som gjorde vad? Jag fattar inte?
X - Skickade brevet, du tjata ju om det senast igår!!
C - HAHAHAHAHA!!
X - Så det var inte du? Så då kan jag ju ha det på riktigt...
C - Har du fått ett sånt brev hem, grattis! Så vem är det som har smittat dig?

Till historien hör att jag hade pratat med honom så sent som igårkväll om vikten vid att gå och testa sig så fort man haft kul utan skydd. Tjatat, predikat och gnällt! Och sen dagen efter mitt samtal får han ett riktigt brev hem på posten om att han måste gå och testa sig! Vilket gjorde att han fick för sig att jag hade snackat med någon på ums som skickade det brevet...

Hahaha, historien blir bättre! För tillsammans listade vi ut vem den skyldiga var, alltså vem flickan var som anmält honom till ums! Dessutom blir det inte bättre av att hon bor utanför Sthlms kommun, och hon är den enda i båda våra umgängeskretsar som kommer från den kommunen! Och det blir ännu bättre, för samma flicka blev för inte ens ett halvår sen uthängd och taggad på FB med titeln "akta er för henne, hon har klamydia"!


Detta mina fina, är inte inlägg skrivet bara för att jag vill vara elak, utan jag vill även belysa vikten i att skydda sig! Jag menar, hur jäkla svårt kan det vara att dra på en kondom? Tjejen slipper bli på smällen och ingen riskerar att få någon obehaglig könis! Kan det egentligen bli lättare att slippa både oönskade bebisar/oönskad abort och äckliga könisar?!
Jag vill även ta upp hur viktigt det är att man regelbundet tar en vända förbi ums, testar sig och kollar läget så att allt står rätt till!
0 kommentarer