sexualupplysare och bokälskare

exkex och ödet

Publicerad 2010-03-17 09:39:11 i Sex osv.,

Alla som någonsin varit tillsammans med någon, har efter att det tagit slut fantiserat om hur man träffas igen - det är ett rent allmänt statement, och har man inte gjort det så har man för dålig fantasi!

- Själva fantasin kan gå ut på allt från ett raserianfall, till att man säger dom där fina orden man inte sa när det tog slut, till att man visar upp sin nya dörrvaktsstora och modellsnygga nya hunk - oavsett vad som sker i fantasin så visst ser man själv alltid lite extra snygg ut? Sminket ligger som det ska, håret är varken fett eller står åt alla håll, kläderna man bär är ursnygga - man är helt enkelt översnygg!

Då undrar jag bara, vem eller vad tyckte att det vore superkul att jag sprang in i mitt ex imorrse efter att jag varit hos läkaren - iklädd inga byxor, glasögon och hästsvans + dålig hårdag!

Gud? Ödet? Vem, vad, vilka är det jag ska skylla på?

ps. nu vare ju inte så att vi stannade och pratade, knappast, utan det var snarare så att jag trängde mig igenom en spärr och sicksackade mig ner mot perrongen för att han inte skulle se mig. Iofs vet jag inte ens om han såg mig, han skulle precis börja jobba i spärren och pratade med någon kollega.

Kommentarer

Postat av: Syedolea

Publicerad 2011-02-09 08:46:53

Excellent site!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela