sexualupplysare och bokälskare

la fin de semana

Publicerad 2010-03-21 18:13:08 i min vardag,

Vi hann med ganska mycket på ett dygn - började med att storshopping på ica, jag spanade in öns sexigaste pappa, och vi krockade in i varandra inte mindre än 4gr!! (litet minus för att sonen satt i vagnen han körde, men men)
Sen på väg ut till huset skulle Madde vara en snäll bilist och råkade köra ner i diket när hon skulle veja för en bil - men det kom ett par som räddade oss!
   Därefter blev det filmmaraton resten av kvällen samtidigt som vi gamade godis och njöt av den öppna spisen! Vi hann med tre filmer - Rika Vänner, 2012(som jag dock tog en powernap mitt i...) och En shopoholics bekännelser! Slutligen några avsnitt av How I meet your mother, som vi även såg på resten av dagen idag! Finns det egentligen någon bättre serie?!


- hej, jag är kär i dig!

Superstort tack för mysigaste dygnet och i ett nötskal det perfekta jag behövde! :D Nästa gång ser vi bara till att vara ute lite tidigare och kanske tar med oss några fler! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela