sexualupplysare och bokälskare

little black butterflies

Publicerad 2010-03-24 08:43:54 i min vardag,

Inledde morgonen med att nysa 7gr på raken - kanske inte så intressant, men jag kan meddela att man blir fullkomligt omskakad i hjärnan och vet knappt upp el ner!

Om en liten stund ska jag iväg till sjukhuset, och förutom alla vanliga prover så tas det andra virusprovet! Man tar vecka 1, vecka 4, vecka 12 och sen vecka 24, och provet idag tror jag är för att se hur pass bra kroppen karatekickat sönder viruset!
- jag har väldigt mycket av mitt barnasinne kvar, för jag ser liksom framför mig hur medicinerna, i form av små gubbar, bokstavligen karatekickar ner virusgubbarna - otroligt tillfredställande och peppande :)

Jag vet inte riktigt om jag ska vara nervös eller inte, för rent konkret har jag alla förutsättningar för att min kropp ska ta död på viruset snabbt och göra mig frisk. Men idag blir det ju liksom ett kvitto på om det går bra eller dåligt...

Jaja, håll tummarna för att mina medicingubbar + min kropp är jäkligt stark och bra och kickat ner en jäkla massa virus!

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-03-24 11:16:24

Klart det kommer gå bra, de har säkert mörschat ner hela bakterieskiten. Let me know sis. Puss

Postat av: Sophia

Publicerad 2010-03-24 15:30:07

Nej men alltså lugn nu systrar - Karatekickar och jag vet inte allt! Herre mina dar! =)

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-03-24 18:19:15

Men stora lillasyster..hahahaha

Postat av: car0 - passion for passion

Publicerad 2010-03-25 11:32:26

Haha ja! Det känns väldigt uppiggande att föreställa sig hur viruset liksom blir mos! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela