sexualupplysare och bokälskare

måndagsmys

Publicerad 2010-03-15 21:47:37 i min vardag,

Kommer precis från ett varmt bad med massa bubbel, har legat och mysläst en av Ensamma Mamma-böckerna, och serierna är så jäkla bra! Jag skrattade högt och rakt ut vid flera tillfällen, för det är så jäkla bra!

- ja, jag är den sortens boknörd som inte kan låta bli att skratta högt när det är roligt i böcker/serier, ibland måste jag tom stänga boken helt och lägga ifrån mig för att jag ska kunna sluta skratta!
  Minns fortfarande hur sur syrran blev när jag satt i baksätet i bilen på väg ut till landet och skrattade högt och länge åt Suneböckerna, och pappa som inte ens läst samma sida som jag skrattade lika högt i framsätet - bara för att jag skrattade - och syrran satt där och bara suckade!

Skrattar du också högt åt roliga serier i metro eller scener ur en bok, eller är du en sån som blir generad åt skrattarens vägnar och med rosa kinder tittar bort, eller dras du med i skrattet och fnissar med även fast du inte ens läst?


- två av sveriges bästa författare!

Kommentarer

Postat av: Melina

Publicerad 2010-03-16 09:42:08

svar:tack så mycket :) hoppas du fortsätter kika in :)

Postat av: Sophia

Publicerad 2010-03-16 12:29:13

Du är galen du!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela