sexualupplysare och bokälskare

mr right now

Publicerad 2010-03-30 19:09:14 i Sex osv.,

På väg hem till pappa så träffade jag en "Mr Right Now"! Denna underbara kategori av män kläcktes efter filmen "The sweetest thing" och jag dyrkar det uttrycket. Varför hålla på och leta efter Mr Right och jämt bli besviken? När man istället kan vara på ständigt jakt efter Mr Right Now, och är det rätt - så kommer "Now" försvinna med tiden!

- hur jag kunde veta att han var en Mr Right Now? - brunhårig, snygg, skinnjacka och han läste en bok med titeln "sexualitetens historia"!! Katching!


ps. dock gjorde jag inga försök till kontakt då jag såg detta som Charlotte i SATC "It´s the universe telling you that his out there!!", något som gav mig en varm fjärilsliknande känsla i magen och jag kan knappt vänta tills våren är här på riktigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela