sexualupplysare och bokälskare

tillfälligt avbrott

Publicerad 2010-03-16 17:26:01 i min vardag,

Jag har en vidrig huvudvärk som vägrar ge med sig, och då jag inte hade några godkända tabletter med mig till jobbet så har jag lidit sen 10. Så resten av kvällen kommer spenderas på rygg och jag ska roa mig med tvn och böcker. Har en halv seriebok kvar att läsa :)

- kan dock meddela att litet beslut som jag fattade för flera dagar sen, och som jag sen fick upprepat för mig av syster tidigare idag: allt och alla som inte ger mig något bra, positiv energi, kärlek, omtanke, glädje - utan idioter som bara phuckar upp, vägrar ge sig eller rent allmänt bara pajar för mig - tänkte jag nu vinka hej då!

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2010-03-16 20:36:34

Ja såna idioter är inte värda att spilla någon tid på, de har så tråkliga liv att de måste sabba för andra för att slippa känna efter hur dåligt de mår själva. Tragiskt.Hoppas huvudvärken går över snart, och en fika är kirrad! Pusss

Postat av: caro - passion for passion!

Publicerad 2010-03-17 14:24:47

Ja, men visst är det tragiskt! Tänk att det finns dom som liksom systematiskt jobbar för att sänka andra, för att liksom få sig själva att må bättre!! Så sorligt, och en riktig börda - därmed inte värda att lägga energi på! :)Wohoo! :D fan vad kul det ska bli att ses live! :D puss puss!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela