sexualupplysare och bokälskare

time out

Publicerad 2010-03-21 19:33:32 i

Så mycket som händer och så mycket som snurrar i min lilla hjärna - håller tummarna för att efter ikväll kommer en stor grej fallit bort från mina tankar, ska bli så skönt! 

Ska ta en liten time out och stänga ute världen för en stund och bara fokusera på mig själv - pyssla om mig själv från topp till tå och rensa tankarna! Lugna Favoriter är på högsta volym och badrummet är fyllt med tända ljus, känner mig redan harmonisk :)

- hur ofta tar man sig egentligen den tiden, som är så nödvändig? En timme eller två då man bara stänger ute världen, fokuserar helt på sig själv och låtar tankarna rensas. En stund då man laddar batterierna, ignorerar allt jobbigt och idioter, rensar bort jobbiga tankar och dumma känslor - och fyller på med glada tankar, roliga planer, peppande ord och egokärlek!

Kommentarer

Postat av: Sofia/Jasmine

Publicerad 2010-03-21 20:03:42

Sv: hejhej!

varsegod ;) jag brukar också få små hang ups på vart jag känner igen skådisar ifrån =) och tack för komplimangen. Jag gillar din bloggdesign ^^

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela