TK: what´s love got to do with it?

Tina Turner sa det först, och detta är en av mina stora övertygelser här i livet - sex och kärlek behöver absolut inte ha något med varandra att göra!

Jag har aldrig förstått argumentet: jag kan bara ha sex med någon som jag är kär i/älskar/varit tillsammans med i 17 månader... För jag förstår inte behovet av att blanda in känslor, i en akt som går ut på att ge och få njutning! Det kan kanske låta lite kallt, men för mig är dessa två saker på helt olika plan - antingen är man ute efter kärlek eller så är man ute efter sex, och har man tur kanske man får båda två. Men att de jämt måste gå hand i hand är ren bullshit.

Jag är fullkomligt övertygad om att ett one night stand kan ge exakt lika mycket njutning om inte mer, än en partner man varit tillsammans med i ett år. Det är inte antalet timmar och minuter man känt en annan människa som avgör kvaliten på sexet. Utan det handlar mer om passion, njutning, engagemang och en vilja att ge, få och skapa underbar njutning tillsammans med en annan människa!


Mitt tips: skit i alla måsten, borden och titlar. Tänk efter vad du själv är ute efter, någon att hålla handen när det snöar utanför, någon att visa upp på släktmiddagen, någon som väcker dig med pussar varje söndagsmorgon eller någon som ger dig ditt livs njutning gång på gång!
3 kommentarer
Jeanette

Håller med dig. Att det inte alls behöver gå hand i hand. Men man behöver inte välja heller. Ibland har man ju som sagt turen att få båda.

Latino4life

Caro!

Vad hände nu precis.

Var är min kommentar.Tog du bort min kommentar? Det jag skrev innan.

caro - passion for passion!

Men vad skönt att det inte bara är jag som tycker så! :) det är bara något påhittat och som skruvar till folks tankar, det går att välja vad man vill ha och sen bara köra på! ;)



puss!



L - dra åt helvete eller så får du en anmälan på dig!