sexualupplysare och bokälskare

when I kissed the teacher

Publicerad 2010-03-10 19:44:59 i min vardag,

Jag vet att det kanske kan vara lite udda att jag hängde med en gammal lärare, som inte ens var min lärare, utan en som bara jobbade på min högstadieskola - som jag frivilligt hängde hos på rasterna(+ de lektioner jag ville slippa)

    Egentligen vet jag inte varför, kan det vara det att vi alltid pratade politik och jag slogs för den röda fanan medan han höll på blåmesarna? Eller att han kunde prata om vilket ämne som helst och göra det intressant? Eller var det hans dansintresse jag föll för? Mas o menos om alla punkter...

några oslagbar biffen-citat har det iaf blivit genom åren:

- "men caro, när ska du ta och välja sida då?!" - om att jag är bi
- "hur skulle jag kunna glömma dig, någon som inte ens var min elev, men ändå var på mig som en igel!"
- "ska du bli sexolog? Ja det var ju väntat! Så hur ska du gå tillväga?"
- "hela tonåren är som den där ebba grön-låten "ung och kåt", lyssna på den som kommer du fatta vad jag menar" - han har så jävla rätt i det!
- "jag älskar att bli uppläxad av en tjugoettåring, ni vet ju alltid bäst jämt!" - när jag fråga när han tänkte växa ifrån sitt blåa tänk...


ps. och jag har försökt fundera under dagen vad det liksom är med mig som gör att jag har en grej för lärare. Jag tror det är deras förmåga att förmedla kunskap samt det enorma omfånget i information de besitter! Det finns nog ingen egenskap som jag beundrar mer hos en människa än just denna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela