sexualupplysare och bokälskare

yesterday

Publicerad 2010-03-13 07:48:48 i party-larty,

Gårdagen, det blev inte så mycket dans, ingen alls faktiskt. Men det blev en rad gigantiska smakupplevelser i form av alkoholfria drinkar - och i fortsättningen har jag lärt mig att det är fan enklast att hålla sig till vatten! En var så pass äcklig att jag önskade att jag var för full för att känna smaken...

- men istället för dans blev det barhäng, massa minnen, massa skratt och vi hann även med att besöka en kryssning - på land! Precis under den där äckliga timmen där alla bara ragglar runt och försöker dansa sexigt... jajamänsan, då satt vi på rad och bara tittade, äcklades, förundrades och skrattade!
+ hamna bordsgranne med en troligen nysläppt mördare, som inom kort skulle "slö sönder någons knäskålar + prata med hans "riktiga advokat" gällande vad han får säga o inte säga..." då tackade vi för oss!


- vi två!


- lika sur som den är röd, har fortfarande lite kramp bak i munnen


- som att slicka på Vasaskeppet, typ


- ernst som var taggad


- kvällens bästa bild!


- lika god som den ser ut att vara! Passionsfrukt, bananlikör, sprite, cola... så vidrigt att jag får rysningar bara av att tänka på det!


- såhär såg jag ut!

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2010-03-13 17:17:06

Va snygg du var! Rött läppstift är hett:D

Och det är alltid lika kul när man är ute nykter och ser hur alla fulla människor beter sig. Är det så man gör själv? I hope not!

Postat av: Sophia

Publicerad 2010-03-13 19:20:49

Vad fin du var håret!!!! Jättegulligt! Så vill jag oxå ha!! Med en sån fin lugg!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela