sexualupplysare och bokälskare

godnatt.

Publicerad 2010-05-31 19:53:53 i min vardag,

Jag är fan helt slutkörd, fick nyss en adrenalinkick och tänkte springa in till sergel för att kunna delta i demonstrationen för "Ship to Gaza"  - men jag har fått punka.

Det är bara så mycket tankar som bubblar, jag orkar inte engagera mig i människors ovilja, jag vill ha sommarlov och slippa stressen, och dessutom så börjar jag bli lite nervös inför mitt läkarbesök imorgon.


Jag minns fortfarande den där djupa sucken när min läkare glatt sa "men då ses vi igen då Caro vecka 14" - och det är imorrn! Tiden har bara försvunnit, jag har kickat sönder allt virus och är numera virusfri! Gode gud, allah, Zoroasternas Herre - gör så att jag får förkorta min behandling och gör så att min läkare bara har fina saker att säga imorgon.Så nu tänkte jag bädda ner mig, äta lyxig matlåda från mamma och gräva ner mig i någon chiclit.

v 22

Publicerad 2010-05-31 19:42:11 i min vardag,

Fan vad tiden bara försvinner, man hinner ju knappt njuta och uppleva när tiden går så fort att man inte ens hänger med. Dagarna bara rullar på och snart får jag sommarlov! Men först ska denna vecka också avverkas:

- sista dagen på skolan
- detox börjar
- läkartid
- till fina syster med middag och övernattning
- deadline för "Kvinnors sexuella äventyr"
- deadline för spelcoach STL och Velvet
- ledig tre hela dagar
- kanske en el två dejter?!
- avslutningsmiddag med fritidset
- Colour of love-utbildning!!(förhoppningsvis)
- plantera och göra min balkong sommarfin
- läsa ut lite böcker
- kanske börja kika lite på körboken...
- spika midsommar?!
- färga håret!
- spa-dag

Haha shit pommes, vilken jäkla slapp vecka detta kommer bli! Jag har ju för fan inget seriöst inbokat, förutom ett litet läkarbesök då. Resten av tiden är ren glass-tid, full med njutning, kärlek, sömn och skratt! Love it.

ship to gaza

Publicerad 2010-05-31 19:07:41 i min vardag,

När jag först hörde om detta tyckte jag det lät så jäkla bra - massa stora skepp som ska ta sig förbi israelerna avskärning av gaza med mat och annat. Vilka hjältar, kämpar och fighters för mänskliga rättigheter. Och jag önskade att jag var med på en av de 6 båtarna...

Dagen efter fick jag veta att jag kände 5 svenskar som är med på båtarna, varav en kvinna var bland de första som höll i  mig som nykläckt och följt med under hela min uppväxt, en annan är en av Sveriges största författare, Henning Mankell.

Imorrse blev båtarna attackerade av israeliska militärer, och blev tillfångatagna, blev ifråntagna mobiler, datorer och allt sådant. På en av båtarna öppnade militärerna eld - 19 döda och 36 skadade. Och jag känner två som är med på just den båten.Samtidigt som jag är äckligt jäkla stolt över att jag har så fina människor i min närhet som är med och kämpar för andra människor, ger sin tid, energi och liv för att stötta andra som utsätts för fötryck, våld och misär - så får jag en stor klump i magen över att människor kan vara så pass grymma. Hur kan detta gå till?
- jag bara hoppas att de blir frisläppta, överlever och lyckas ta sig hem. Samt att Israelerna häver blockaden. Annars är jag fan med på nästa båt!

utbildning på g!

Publicerad 2010-05-31 18:45:43 i Sex osv.,

Fick svar från Colour of Love idag, och det är en utbildning nu på lördag som jag ska försöka flörta in mig på! Vore så jäkla kul om jag kom med och fick gå ännu ett steg på min egensnickrade utbildning till att bli sexolog!!

Förra utbildning som gjorde mig till spelcoach för Stop Talk Listen och Velvet var så jäkla bra. Jag lärde mig löjligt mycket, blev fullmatad med massa intressant kunskap om sex, kärlek, könssjukdomar, hiv, säkrare sex, raggningstips, sexualitet + massa massa mer!
- och imorrn är det deadline för våra spelcoachomgångar - så inom kort kommer jag få hem mitt certifikat! Sen ska jag bege mig ut på skolor, företag, festivaler, fester och spela.Det är så jäkla mycket spännande på gång, och jag älskar att jag själv får vara med och välja ut, uppleva och bygga upp min egen kunskapsbas för att kunna bli Sveriges bästa och yngsta sexolog! Det där med yrkestiteln är något jag kirrar senare... ;)

colour of love

Publicerad 2010-05-30 20:08:09 i Sex osv.,

Så, nu har jag skickat en intresseanmälan till att bli informatör för Colour of Love!
- som är ett samarbete mellan RFSL, RFSU och RFSL Ungdom och är en kampanj om säkrare sex!

Är du intresserad av sexualpolitik, sexualitet och säkrare sex? Då kanske du passar bra som informatör. Kampanjen fokuserar på samtalsbaserade metoder inom uppsökande verksamhet och det innebär att du som informatör aktivt söker upp personer och leder samtal om sex, njutning och säkrare sex.

Åh, det verkar så jäkla bra och intressant, jag vill verkligen komma med och bli informatör! Finns det något jag verkligen tycker om att snacka om så är det ju säkrare sex, sexualitet och hur man ska kunna njuta av sex på ett skönt och säkert sätt!

Så håll tummarna för att jag kommer med!

mors dag

Publicerad 2010-05-30 19:48:14 i Sex osv.,

Jag tycker detta är en väldigt fin dag, och jag kom på mig själv att längta till den dag då jag kommer bli hyllad, älskad, och upphöjd av små söta liv som jag gett livet till. Jag ser fram emot den dag då jag får skrynkliga a4 med familjen, ett äppelträd och massa färgglatt kludd ritat på, en halvvissen bukett blommor på som drunknar sådär gulligt i vattenglaset, plåstra om och pussa på sår, lära ut om sommarknäna, föra vidare mina familjetraditioner, gå på upptåg, bli upplyst och inspirerad av barns tankar och funderingar - allt!

Att vara mamma måste vara en riktig gåva! Att ha skapat ett annat liv -  så mycket kärlek, omtanke, oro, skratt, tårar, magknip, ångest, ännu mer kärlek och fina minnen som man tillsammans är med och skapar <3


- gammal men fin bild tagen i göteborg för snart två år sen. Syster, mamma och jag <3

utbränd

Publicerad 2010-05-30 19:02:29 i min vardag,

Imorrn är det sista dagen, sen är min killer-månad över, och på det stora hela har det gått lysande och jag har kickat ass! Men nu den senaste veckan har jag lagt märke till hur trött jag egentligen är...

- i onsdags gjorde jag en riktig Alfons Åberg, vilket jag insåg när jag kom på mig själv med att försöka packa ner en ost, salladsdressing och sallad i handväskan - gick till kylskåpet och hittade pappas brev ovanpå mjölken...

- igår kom jag på mig själv att fundera över vad jag skulle få i present nu på söndag, tills jag insåg att jag troligtvis kommer bli utan, då det är Mors dag, och jag inte har några barn...

- igår började jag panta på en annan kvinnas kvitto, och hon försökte stoppa mig men jag bara log och vinka, tills jag insåg att jag liksom pantade in pengar medan hon höll på, jag avbröt mig själv, gav henne min pant och bad generat om ursäkt...

Har iaf ätit en löjligt god hemmalagad middag hemma hos mamma - ugnsbakad lax och färskpotatis, så fin min lilla mamma som ser till att jag får i mig mat! Kommande vecka kommer bli betydligt lugnare, och jag ska vara ledig heela tre dagar!

sex-deja vú

Publicerad 2010-05-30 00:15:33 i Sex osv.,

Sprang in i min ligg-kollega på jobbet, och vi hängde ett tag vid mejeriet. Det är en väldigt avslappnande känsla att hänga med någon man tidigare varit så pass intim att man legat. Jag ser faktiskt inget konstigt med det, funkar det och är man på samma nivå - så varför inte?!

C - Så när ska du ta och bjuda hem mig på en fika då?
D - Ja du, vet inte riktigt vad min flickvän skulle säga om det...
C - Hahaha, där ser man. Så när hände detta?
bla bla bla bla
D - Så hur går det själv med kärleken då?
C - Nej för fan, jag har inte tid med sånt dravel med känslor och sånt!
D - Så du bara...
C - Japp, jag bara kör!
D - Mmm, det är fan bäst så. Så det ska vara egentligen!

Och ungefär där tror jag vi båda fick en sex-deja vú från vår dejt! Ganska spännande stämning det blev där, det är en ganska sexig kontrast att veta att man delat säng och gett varandra njutning - till att sen stå och hänga bland youghurten och hänga.

sex på balkong?

Publicerad 2010-05-29 23:46:25 i Sex osv.,

En tanke slog mig idag, är man tillåten att ha sex på sin egen balkong som tillhör ens lägenhet? Visserligen att det är utomhus, men det tillhör ju ens egen lägenhet, en bit mark som man äger. Eller räknas det som allmän plats i och med att folk ändå kan se in från andra lägenheter och hus? Blir det förargelseväckande beteende då?

Någon som har en aning hur det funkar med sex på balkong? Kan vara bra att veta nu när det blir varmare och varmare utomhus... ;)

I am woman

Publicerad 2010-05-29 07:36:51 i Sex osv.,

Är det något som SATC 2 och hela serien är jäkligt bra på så är det att styrka kvinnor! Det ligger en powerkänsla från början till slut över serien och följer med i båda filmerna. Är det något som är viktigt för Carrie och gänget så är det deras självständighet, rätten att bestämma över sig själva och göra det som faller dem in. Oavsett vilka män som passerar i deras liv så har det fortfarande stått på sig gjort som de vill!

Och det är så viktigt! Det behövs puschas för kvinnor, kvinnor behöver få stöd och bli inspirerade! Det är fan 2010, klart som fan att vi ska ha lika mycket makt och självkänsla som männen! Vill man komma någonstans här i livet så måste man lära sig att kicka ass och ta sig dit själv, och det är SATC bra på att visa.

SATC ger styrka till självständiga kvinnor, arma singlar, gifta hemmafruar, kvinnor som ligger runt, ensamstående mammor, kvinnor på chefspositioner, frilansare - alla! och det är väl det jag älskar mest med detta gäng<3

SATC 2

Publicerad 2010-05-29 07:26:48 i Sex osv.,

Jag hade seriöst nervositetsfjärilar i magen hela dagen igår inför premiären, jag var så taggad! Och ja, den var helt fantastisk, smasching, asrolig, vacker, kärleksfull och fin - MEN det var mycket som jag störde mig på och den var långt ifrån lika bra som ettan...

Det känns som att dom la hela filmbudgeten på kläderna och skorna, och möjligen på att hyra in Aidan - men struntade i manuset och handlingen!
- delav av filmen var verkligen superbra, och man skrattade högt, tog sig för hjärtat eller totaldyrkade SATC-kvinnorna! men så var det delarna som inte var lika bra...

 • Totalt 2 sexscener på hela filmen! och det var Samantha som stod för båda... Filmen hade lika gärna kunna heta "Beige and the City"
 • Vissa scener var så otroligt rasistiska och sprängfyllda med islamofobi att man dog! Det var mycket "här kommer vi vita västerländska kvinnor till ett land där kvinnor inte ens får ha sex, nu ska vi lära er hur det går till!!" - och ja, det finns ett gigantiskt kvinnoförtryck, det finns religiösa och traditionella lagar och övertygelser som fängslar människor på olika sätt - men varför dra in det i en chickflick?! Det var inte i något lärande syfte, utan ren översittarkänsla... Man behöver inte hålla med eller sympatisera - men man ska fan respektera!
 • Jag saknar Berger, varför dök inte han också upp?!Förutom dessa tre saker så var det en bra film, och jag är övertygad om att det kommer komma en trea. Det finns fortfarande barn att skaffa, människor som ska gifta sig och människor att ligga med!

pitstop

Publicerad 2010-05-28 13:19:54 i

Kör en snabb mellandlandning hemma mellan skolan och jobbet. Skrev mina timrapporter idag, och insåg att jag haft total 5 lediga dagar under maj månad, varav 4 utav dom var jag i Barcelona med syster. Det blir alltså totalt 1 hel ledig dag av 31 möjliga...
Så man börjar ju känna sig en aningens utbränd! Men det är ingen idé att klaga, för jäklar vad jag ska ha kul för alla dessa pengar sen! :)

Senare ikväll är det dags för biopremiären av SATC 2! Som jag har längtat! Det är liksom två år sen sedan ettan kom, och nu är det äntligen dags för fortsättningen. Undrar hur många av mina förutspåelser som blir sanna?!

nörd

Publicerad 2010-05-27 22:30:32 i min vardag,

Jag tycker verkligen om att tvätta, men glädjen dör lite när man dels glömmer att ha kvar tvättpåsen nere i tvättstugan - så man får bära två ransoner med lakan och handdukar kring axlarna! + att det aldrig blir torrt, så nu ser hemmet ut som Lady och Lufsen, det hänger fan tvätt från varenda skåplucka och varenda liten fläck är täckt med fuktig tvätt...

Och som grädde på moset har min mobil dött, den liksom slår på och av sig själv med jämna mellanrum + att halva siffrorna inte längre funkar. Så nu måste jag springa över till ängen och möta upp ernst som ska låna mig en mobil!

sexuella äventyr

Publicerad 2010-05-27 21:44:29 i Sex osv.,

Tänkte bara påminna er darlings om att nu i veckan ska era sexuella äventyr in till Katerina! Själv har jag skrivit ihop en ganska sexig hög med äventyr. Jag kan ju säga såhär, att har man haft turen att dela lakan och en het natt/dag med mig - så kommer man kunna läsa om sig själv när boken kommer ut i oktober! ;)

I have no mercys och delar gärna med mig av alla mina sexuella äventyr!


Vill du också vara med i Katerina Janouchs nya bok "Svenska kvinnors sexuella äventyr"? Då gör du såhär: skriv ner din bästa, sexigaste, roligaste, knasigaste eller mest romantiska sexuella äventyr - och maila till kjanouch@telia.com  Boken kommer komma ut på X-Story nu i höst.

Självklart är det anonymt som gäller och vill du gå steget längre så kan du logga in på sexboken@hotmail.com , med lösenord: orgasm och sen mejla mig dina äventyr på kjanouch@telia.com.

Texterna kan vara hur långa som helst och handla om allt sexuellt mellan himmel och jord, jag har inga begränsningar. Det enda man behöver uppge är sin ålder!

duschtips!

Publicerad 2010-05-27 21:15:19 i Sex osv.,

Apropå duschar, så här har ni mina bästa tips för riktigt bra duschmys!

 1. Just kontakten mellan hud och vatten bildar en ganska sträv men härlig känsla, detta märker ni främst vid oralsex! Speciellt om ni utför det samtidigt som vattnet rinner imellan mun och kön.
 2. Tänk på att inte blockera avloppet! Kanske inte så sexig info, men det blir så jäkla lätt översvämning. (vi råkade orsaka en senast i måndags...)
 3. Använd gärna mycket tvål när ni ska smeka varandras kroppar - MEN, fittan och kuken tycker inte om att få tvål på/i sig! Förhuden och pungen funkar på kuken, och liksom "utanpå" fittan, men inte in under förhuden eller närmare än blygdläpparna! Då phuckar man upp bakteriefloran.
 4. RFSU har gjort några jäkligt fina och bra produkter, varav en är just fitt/kuk-tvål! Känns ungefär som glidmedel och är jäkligt uppskattad ;)
 5. Använd gärna handdukar på golvet för att göra sexet skönare! men blockera som sagt inte avloppet.
 6. Ta hjälp av saker i badrummet för att bilda roliga sexställningar! Handfat, badkar, fotpall, tvättkorg, toalett, byråer - alla dessa möblemang är finfina som redskap. Jag ska för övrigt införskaffa mig en fotpall ganska snart... ;)
 7. Tänk på att inte duscha för varmt och ha sex länge - den kombon kan lätt leda till svimningsattacker! Inte det sexigaste kanske.

duscha tillsammans

Publicerad 2010-05-27 21:07:04 i Sex osv.,

Vill ni ha det enklaste vardagstipset för er som är sugna på lite mer närhet, hud mot hud och kärlek? - Duscha tillsammans! Enklare än så kan det knappast bli, för man är ju liksom redan naken, så det behövs inget krångligt förspel el avklädningssätt...

Sen är det bara till att börja. tvåla in varandra, smek långsamt över varandras kroppar med händer och diverse kroppsdelar. Låt era kroppar smekas mot varandra och skapa bubblor. Ta på varandra, smek, känn och tvåla in kroppsdel för kroppsdel.

Låt vattnet rinna mellan er och skapa den där särskilda kontrasten och nästan sträva känslan som vatten och naken hud kan skapa. Kramas, massera varandra och kyss medan vattnet rinner ned för era ansikten.Sen är det ju inte helt fel om det leder vidare till sex, orgasmer och mer njutning! Men det är inte det som är målet, utan det är att skapa den där närheten, kontakten och den där lugna stunden ni ger varandra för att bara vara och njuta av varandra <3

sexigt förhör

Publicerad 2010-05-27 19:49:41 i Sex osv.,

Precis innan vi skulle in i duschen igår natt hittade han min nya bok - Sexikon, som han tog upp, fnissade lite åt och började läsa i. Sen ägnade han de kommande 15min åt att på måfå plocka ut ord, parafilier, ställningar och massa annat snusk som hann glatt förhörde mig på!
- han tycker om att jag ska bli sexolog, så vi pratar väldigt mycket sex när vi ses! Det är diskussioner, frågor, funderingar, erfarenheter, upplevelser, fantasier och egentligen allt som har någon form av förknippelse med sex som vi pratar om.

Och jag verkligen totalälskar att jag har hittat någon som jag kan dela denna öppna, ärliga och raka kommunikation med. Ingenting är konstigt eller pinsamt, utan vi kör helt öppna kort och bara delar med oss av våra åsikter, kunskaper och erfarenheter, så härligt!

Hur många där ute kan räcka upp handen på att ni kör samma sak med den ni ligger med/delar boende med/är kär i/ gift med/ tillsammans med/ dejtar/tycker om?!

lilla pappa

Publicerad 2010-05-27 19:41:33 i min vardag,

Idag körde jag och pappa näst sista flyttlasset med saker, att det var 1 jan 2009 som jag flyttade in spelar liksom ingen roll. Är det någon min pappa är världsmästare på så är det att boka in och flytta fram saker.


C - Åhh, men va faaan! Varför äger jag så jääävla mycket saker för?! (medan jag bär på 5 megatunga kassar från mamma)
P - Suck! Ja du, Caro, varför gör du egentligen det?
Jag ska berätta för dig att när jag flyttade in i lägenheten så var den tom!
C - och nu är den full...
P - Jo du vet Caro, det är en ganska rolig grej, det där med att gå ut i butikerna och handla hem saker! Och inte redan äga en massa...
(och innan jag hinner svara sker detta)
P - schyysch!! hör du caro?! Nu är det K19 som är på väg, det hör jag det!!
C - Vaa?! Vad för något? (fattar nada av min fars ämnesbyte)
P - K19, ett gammalt plan, som bla användes under kriget, bla bla bla bla...
C - Hur vet du det då? (fattar fortfarande ingenting)
P - Jo, förstår du - det hör jag! Det kommer vilken sekund flyga över oss, så att vi kommer kunna se det. Och antingen är det blankt och blått, eller blankt och gult! Titta nu!
(och så står vi där och tittar upp i himlen, medan folk undrar vad fan vi gör!!)

En liten stund senare kommer det lilla gula planet flygandes, och pappa sätter sig nöjt i bilen. Detta är en såndär stund som jag vet att jag bara kan få uppleva med min pappa! För är det något han också är bra på, så är det att prata om exakt vad som helst, som ingen annan skulle kunna upplysa mig om<3

röd spets

Publicerad 2010-05-27 12:05:12 i Sex osv.,

Vad är det med undies som är så fantastiskt, sexigt, eggande, upphetsande och underbart? Jag själv totaldyrkar undies i alla former och det är en av mina stora passioner! Men vad är det med dessa små plagg som får oss att gå igång? Jag som bärare älskar känslan av sexiga undies på min kropp, och betraktaren stönar njutningsfullt när han får se det.

jag öppnade dörren iklädd detta igår, och det var väldigt uppskattat... ;)


Så, vad är det med sexiga underkläder som får oss att tända? Är det överskattat eller en outforskad källa till njutning? Går alla igång på detta eller är det bara vissa?

närhet.

Publicerad 2010-05-27 12:01:24 i Sex osv.,

han är så fin, och det har blivit på en helt ny nivå sen vi pratade. Det är på lika villkor, det är ärligt och det är så njutningsfullt! Vi njuter, vi skrattar, vi skriker, vi smeker, vi kysser och vi fnissar. Vi pratar mat, matchande med en matnörd och en kock. Och vi pratar sex, väldigt mycket sex, han tycker om att jag ska bli sexolog och har alltid nya frågor och funderingar som vi diskuterar. Han får mig att skratta och vi skrattar väldigt mycket tillsammans!

det är njutning, endorfiner, kåthet och glädje i ett litet nötskal<3

sällskap.

Publicerad 2010-05-26 23:19:52 i Sex osv.,

ett sms som trillar in och så blev det bestämt. Om ett tag kommer han över, och jag försöker ignorera tröttheten. Men reptilhjärnan hann före och jag låter passionen och kåtheten styra över vettet och klokheten. Vem kan tänka på sömn och vila när det finns njutning och fina kyssar att få?
Dessutom börjar det bli ganska mysigt att vakna upp mitt i natten och inse att det inte är Copacabana jag kramar om, utan en livs levande människa. Någon som drar mig till sig i sömnen, smeker över mitt hår och pussar mig.

jag är så snygg

Publicerad 2010-05-26 23:18:53 i Sex osv.,

Vad tänker du när du tittar dig själv i spegeln? Jag har lagt till mig en riktig narcisstisk sida och verkligen totalälskar att se mig själv i spegeln, för jag är så jäkla snygg! Håret, ögonen, mina fräknar, läpparna, kroppen, brösten - allt! Jag verkligen dyrkar mig själv, det jag klarar av och hur jag ser ut<3
ps. när gav du dig själv senast en komplimang? Sa något snällt till dig själv? Eller berättade för dig själv hur jäkla bäst och fantastisk du är? Mer egokärlek åt folket!

firning <3

Publicerad 2010-05-26 22:29:16 i

När jag berättade för mamma om det fina samtalet, alltså min friskförklaring, så blev första frågan: Men hur ska vi fira?! Jag ville egentligen ha baklava, eller helst en stor chokladtårta, iaf något riktigt sött! Haha, typiskt Wikbros att fira genom att äta - och det blev slutligen en väldigt stor och löjligt god Creme Brulée!och det märks att det är vår, för nu bjuder fina mamma på lunch utomhus och jag kör min obligatoriska räksallad och räkor i röd curry - finns ingen bättre mat på söder!


ps. för er som undrar, jag önskar mig en såndär flashig sockerbrännare för att kunna göra egna creme brulée! Det kan vara en födelsedagspresent, eller typ - grattis-du-kicka-sönder-allt-virus-i-kroppen-gåva, eller bara för att ni tycker om mig :)

sexikon

Publicerad 2010-05-26 22:11:50 i Sex osv.,

Fyndade en väldigt rolig och intressant sexbok när vi var på Dildoutsällningen - Sexikon! En bok fullproppad med rolig, intressant, sexig, uppseendeväckande och dirty information om allt mellan himmel och jord som har någon form av anknytning till sex! Självklart är det i bokstavsordning, det är ju ett lexikon om sex ;)

stum tourettes

Publicerad 2010-05-26 21:52:30 i min vardag,

Precis när jag håller på att stänga min avdelning efter 11h konstant jobb, och en riktig helvetesdag med stress, magknip, noll rast och jobbiga kunder - så kommer två kvinnor fram till mig och vill köpa några blommor...

C - Eeh, joo, det kan väl gå bra. Jag håller precis på att stänga, men okej då. Det är ju bara dom där.
K 1 - Ja vad bra. Kan du slå in dom också?
C - Slå in dom?! (kikar ut och ser solen skina ljust och det är varmt ute...)
K 2 - Ja! Vi ska nämligen på bio!
K 1 - Ja precis, så det vore verkligen bra om du kunde slå in dom. Gärna en och en!!
K 2 - Höhö ta med blommorna på bio (liksom skrockande för sig själv...)

Det är i detta ögonblick som jag inser att jag måste leda av någon form av stum tourettes! För jag vågade inte öppna munnen då jag visste att nästa meningn skulle innehålla minst 7 svordomar och könsord!

Det finns kunder och det finns kunder, och är det något jag hatar så är det kunder som är egoistiska as och inte bryr sig om att jag står upp och dör. Eller snåla kärringar som vill pruta på reablommor, det är inte ett dugg charmigt...

Usch, jag lovade mig själv idag att inte boka in några fler pass, har liksom en ledig dag på tre veckor. Och jag vet inte riktigt om det är okej, så nu tror jag det blir en paus i 60h-veckorna.

Stop Talk Listen

Publicerad 2010-05-25 23:36:44 i Sex osv.,

Har precis vinkat av Naddi, Jennie och Elsa efter en helkväll med middag, tedrickande och en lång spelomgång av Stop Talk Listen! Och vilken spelomgång, jag är typ euforisk!
- det är svårt att sätta fingret på det, men det blev bara så lyckat! Så härligt klimat och härlig stämning. Man kunde säga vad som helst, rakt ut, utan att tänka - och det kändes bara så bra :)

Vi hann bland annat fördjupa oss på porr, hiv, vad är egentligen säkrare sex? vad är bra och vad är dåligt sex? och väldigt mycket annat sexigt, spännande, intressant och roligt! Tack för en superkväll <3


- jag bara älskar dessa öppna och fria samtal när det inte spelar någon roll vad man säger, för det man tänker är ändå ens egna tankar och åsikter, som mottages med respekt - och som sedan bidrar till djupare och bättre diskussioner!

read me

Publicerad 2010-05-25 18:55:18 i Sex osv.,

Då kyrkan råkade vara en grekisk kristen ortodox kyrka med bokstavligen hänglås på grindarna, så lovade jag Ernst ett kyrkobesök till godo och så vandrade vi vidare mot vår gemensamma kyrka - stadsbiblioteket! 

Vi hittade snabbt varsitt vattenhål och kom därifrån med en stadig hög böcker var! Titlarna och ämnen rörde sig iofs en aningens ifrån varandra, nedan ser ni våra olika vattenhål...och min avdelning var nr 63 Sexologi! Där jag en dag räknar stenhårt med att hitta mina egna böcker ;) men fram tills den dagen får jag roa mig med att läsa andras, och jag hittade dessa:


- sexualitet och hälsa
- landskap med djur
- pick up
- barns sexualitet

två världar

Publicerad 2010-05-25 18:34:32 i Sex osv.,

Igår var jag och Ernst på den otroligt intressanta utställningen Sex, Love and Design! Det var dildos och sexleksaker i alla möjliga former, designer och för olika ändamål. Vi vandrade omkring där och jag ville aldrig gå därifrån, men slutligen lämnade vi denna fina utställning och Ernst ville utforska något i hennes intresse - en kyrka!

Från dildoutställning till en kyrka - går det att bli mer brett? Men ändå så totalälskar jag att vi är så olika, har varsin stor passion här i livet och valt varsin väg att vandra! Så klockrent och så mycket kärlek <3


- min hemmaplan


- ernst hemmaplan

snabb leverans

Publicerad 2010-05-25 18:24:23 i Sex osv.,

Fick hem ett litet paket idag med ett väldigt sexigt innehåll! Vad det är ser ni på bilderna nedan. 

Boken kommer bland annat att ta upp detta:

 • lär känna din kropp
 • tala om precis vad du vill ha
 • upptäck nya sätt att njuta
 • hitta de bästa ställningarna
 • bli mer samspelt med din partner
 • kvinnan och mannens anatomi- tack X-Story och Fredrik!

knullträdet - extended version

Publicerad 2010-05-25 17:57:17 i Sex osv.,

Nu i dagarna släppte Nationella Hivrådet en reklamfilm för deras sajt Knullträdet. Filmen har som tema "hur många har du egentligen legat med", och i filmen får vi följa likt en staffett hur kvinna går till man, som går till man, som går till en kvinna som går till en annan kvinna osv... Och hur cirkeln sluts.

Så viktig och otroligt bra gjord film!! För man får verkligen känslan av hur det kan gå till i olika sexuella mönster, och vad som händer när kåtheten vinner över klokheten! Det är många kända svenskar som är med och deltar i denna film, och den är så bra gjord.

Här har ni filmen, klicka, titta och tänk efter!

pyjamasdag

Publicerad 2010-05-25 17:50:18 i min vardag,

Den här dagen är en såndär riktig pyjamasdag - det är kallt oavsett hur många tröjor man har på sig, det är mulet, grått och det regnar. Man vill bara sjukskriva sig, stänga av mobilen och ignorera omvärlden, gå omkring i pyjamas, äta massa choklad, pussas med någon söt och slökolla på serier!

Dumt nog har jag något som kallas arbetsmoral, så någon sådan drömdag blev det inte. Istället ligger jag nu i pyjamas och gamar nötcreme. Om en stund kommer tjejerna hit för en omgång av Stop Talk Listen!

knullruffs?

Publicerad 2010-05-25 07:32:35 i Sex osv.,

Har precis vinkat av Mr X som kom hit igår kväll, få timmar men sprängfyllda med njutning! Dock vet jag liksom inte vad jag ska göra av mitt hår, tycker att bilderna talar ganska mycket för sig själv...

före:


efter:


Godmorgonpussar!

viva la juicy

Publicerad 2010-05-24 20:39:24 i Sex osv.,

Det här med sperma, en del älskar det, en del kräks av lukten, en del får allergiska utslag, en del kan inte få nog, en del vill ha det över alla möjliga kroppsdelar, en del hatar det, en del bryr sig inte, en del har aldrig smakat, en del gillar det, en del älskar känslan av att bli träffad av sprutet!

Det finns helt enkelt väldigt mycket delade meningar om denna lilla vätska som både kan skapa liv och ett jäkla helvete om det kommer på fel ställe...
Själv har jag aldrig varit ett större fan, tills jag träffade Mr X... Utan att säga för mycket privat - oh my god! 


- tycker liksom den här bilden säger ganska mycket själv!

rosett

Publicerad 2010-05-24 20:26:11 i resor,

då detta inte är någon modeblogg, så tycker jag inte det är särskilt kul att skriva el lägga upp bilder på kläder. Men denna tröja är för läcker för att inte få någon uppmärksamhet! Enkel men med så snygg detalj!
förfrågan

Publicerad 2010-05-24 20:19:55 i Sex osv.,

En rolig förfrågan trillade nyss in i min inkorg, om ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat och som jag aldrig tröttnar på att prata om! Ja, självklart ska jag prata om sex! Så inom kort kommer ni hitta mig i en stor tjejtidning där jag svarar på frågor! ;) Dessutom med både namn och bild, bäst jag börjar leta igenom albumen efter en riktigt läcker!

jag är frisk!

Publicerad 2010-05-24 18:12:16 i min vardag,

Aaaah!! Min fina sjuksköterska ringde tidigare idag - och det finns inget virus i min kropp!! Förra testet kunde man se att det fanns, men under 15 viruspartiklar, och nu är det helt borta!!!

Så jag har svävat på små rosa moln hela dagen! Det är fan helt otroligt, på bara 12 veckor har jag monsterkickatsönder allt virus och nu är jag frisk! På tisdag ska jag träffa min läkare, så håll tummarna för att det innebär att jag får förkorta behandlingen :)

Har redan firat med mamma genom att äta en löjligt god Creme Brulée, och nu blir det skaldjurspaj och ännu mera efterrätter!! Aaahh jag är friiiisk!!update: skaldjurspajen var löjligt god! och den lilla skålen på bilden är fylld med kaffe och -chokladpannacotta! Så jäkla god!

day off

Publicerad 2010-05-24 10:54:18 i

Älskar dessa undies, fyndade här i sthlm men som tagna ur senaste kollektion från Victoria Secrets! Det är sånt jag kallar vardagslycka! De små rosetterna på sidan är så söta och bryter av mot det svarta sidentyget, love!Idag är jag leeeedig, så jag ska snart bege mig in mot stan för en lunch med mamma :) el jag ska äta och hon lär sitta och dregla! 

Senare under dagen ska jag möta upp Ernst och vi ska på Dildoutställningen! Det ska bli så jäkla spännande och jag är astaggad! Tänk er va, en hel utställning som bara handlar om sexleksaker, dildos och massa annat sexigt ;) 

favorit

Publicerad 2010-05-24 10:47:19 i min vardag,

Favotitgodis: choklad och surt
Favoritmat: mat lagad med kärlek!
Favoritväder: sol
Favoritrestaurang: Thörnströms
Favoritfärg: röd
Favoritbil: en som rullar? tuggummirosa bubbla
Favoritmobil: en som funkar?
FavoritGB-glass: magnum ego och magnum double chocolate
Favoritparfym: escada magnetism
Favoritmusik: håkan, erik hassle
FavoritTV-serie: Sex and the City
Favoritfilm: chickflick och skräck
Favoritdesigner: hon som gjort Rörstrand´s Pergola!
Favoritbutik: Victoria Secrets
Favoritskådis: Johnny Depp
Favoritdrink: något med tranbär
Favoritfrukt: persika, vattenmelon, banan
Favoritsemesterort: New York och varma stränder
Favoritträningmetod: sex och onani!
Favoritskönhetsknep: skratta och njut av livet! Få mycket orgasmer

survivor

Publicerad 2010-05-24 10:04:15 i min vardag,

Jag överlevde tandläkaren, kvinnan var jäkligt reko och när jag berättade om hepatit c så sa hon bara "det var bra att du berättade det för mig" och sen fick jag fylla i en hälsodeklaration!
- förutom att jag måste börja använda tandtråd så har jag fått frätskador på tänderna pga för mycket energidrycker!! Fräscht va?!
 

Förövrigt så tycker jag att tandläkare är ett jäkligt spännande yrke! Hur kommer man liksom på att man vill ägna sitt liv åt att gräva i andra människors munnar? Och varför finns det egentligen så jäkla mycket små sladdgrejer som ska användas i munnen? Går det att få in alla på en och samma gång? Och när man tar foton i munnen, och sköterskan går ut pga strålningen, får jag i mig någon strålning då?


- sökte på fluortant och fick upp denna bild. Det skulle nog bli lite roligare att gå till tandis om dom såg ut så...

next week

Publicerad 2010-05-23 23:04:41 i min vardag,

Haha, snabböversatte "kommande vecka" på min svennebananengelska och tyckte det blev superkul med "coming week", fast det är nog bara för att jag är trött...

Iaf, veckan framöver kommer bli fullproppad med massa sex, kärlek, hivprevention, sexuella äventyr, skrivande och mys! <3

 • dildoutställning på designgalleriet
 • spelkväll hos mig med STL och Velvet
 • sex and the city 2 med syster
 • skriva ner minst fem sexuella äventyr
 • nästan deadline för sexprojektet!!
 • fira fina Bull som fyllt 21
 • maila hannah, katerina, sanna och ida <3
 • avslöja kommade sex och -kärlekbokprojekt ;)
 • besöka kyrkan del 1 av 4
 • köra dutt-testet live...
 • kanske en dejt eller två?
 • + massa sex, kärlek, tips och diskussioner här på bloggen

orgasm - xstory

Publicerad 2010-05-23 22:38:24 i Sex osv.,

Boken som artikeln handlade om heter "Orgasm" och är skriven av Nicci Talbot.

Saxat direkt från X-storys hemsida om boken: Har du någonsin funderat över vad som händer i kroppen när du får orgasm? Eller varför det är lättare att få orgasm under vissa perioder i månaden? Visste du att både män och kvinnor kan uppleva åtminstone sex olika sorters orgasmer? Och att man kan få en orgasm som varar upp till tre timmar? I den här boken får du lära dig allt om din kropp och dina orgasmer. En helt ny värld av njutning väntar!

Visst verkar den intressant och bra? Så pass bra att jag skickade iväg ett tiggarmail och bad om ett recensionsex! Dock skickade jag till deras infomail, så jag vet faktiskt inte vem som får mottaga mitt fina tiggarmail, hoppas bara det är någon snäll jag känner...


imaginary slut

Publicerad 2010-05-23 22:34:29 i Sex osv.,

Jag körde min favvolek på jobbet idag, "hur många utav hundra skulle jag kunna tänka mig att ligga med?", och sen börjar man beta av alla som går förbi en! Då jag sitter bakom en kassa har jag perfekt spanläge över både damer och herrar som spankulerar förbi, mycket underhållande och sexig lek!

Kvinnor, män, tjejer, pojkar, damer och grabbhalvor - till slut tappade jag räkningen på hur många som egentligen var liggbara! Ju mer jag kom in i leken desto lägre blev kraven på vad som egentligen går att ligga med. Dessutom blir ju alla sådär härligt vackra och läckra så fort solen kikar fram! ;)

Har du aldrig provat denna lek? Sätt dig på närmaste uteservering och börja räkna - underhållande, sexigt, bra tidsfördriv och intressant att bara spana in trevliga liggalternativ! Extra läckert då allt bara sker med hjälp av tankens kraft, och luften är ju som sagt fri...

HJÄRNBLÖDNING!!

Publicerad 2010-05-23 21:51:27 i Sex osv.,

Jag läste en intressant artikel idag om en ny orgasmbok som snart släpps på marknaden, och i en liten faktaruta står det lite fakta om vad som sker i kroppen när man får en orgasm. Superbra artikel, jag är sugen på boken och den verkar superintressant!

MEN - en "faktor" som sker i kroppen när man får orgasm för kvinnor, skulle enligt denna artikel vara: "öka fruktsamheten då under orgasmen bidrar sammandragningarna i slidan till att spermierna leds till ägget"!!

JAG DÖÖÖR!! Vad är det för jävla efterblivet mongo som skrivit artikeln? Vadå att det blir lättare för spermierna att "ledas" till ägget?

När fan ska människor vakna till liv och inse att fittan inte är en spermatratt? Det finns inget i befruktningen som är "ledning av spermier till ägget" - dessa två rör sig gemensamt mot varandra, det finns inga spermier som simmar och ägg som bara ligger och väntar!!

Och vadå sammandragningar skulle skapa detta?! Nog för att orgasmen kan skapa rejäla vågor, skakningar och sammadrabbningar, så långt är jag med - men att detta i sin tur skulle bidra till att spermierna leds in lättare?!


Jag och ernst var på en föreläsning om orgasmer för några veckor sen, och då tog han upp olika skrönor om just varför kvinnor får orgasmer - denna "faktor" som artikeln beskriver i nutid, 2010 - var en påhittad skröna som uppstod i USA 1960!!!

NU är det jag som mailar aftonbladet och sätter den där lilla fjanten på plats!

ps. Aleks, visst är jag inte ute och cyklar?!

när ödet hinner ifatt

Publicerad 2010-05-23 21:31:12 i min vardag,

Jag har sedan snart ett år tillbaka dragit mig för att uppsöka tandläkare, vårdcentraler och jag har skjutit upp min efterlängtade tatuering månad för månad.
 
Anledningen? Alla dessa instutioner har rätten att neka mig vård/tatuering om de så önskar samtidigt som jag har smittskyddslagen som flåsar mig i nacken och som gör att jag måste uppge min sjukdomstatus!

Jag har medvetet gått med illningar i tänderna, lyssnat på mammas lockelser/hot om att hon betalar tandläkaren åt mig och puschat mig för att få utnyttja blåjävlarnas glassiga tandläkarbidrag... Men liksom risken att bli nekad den vård jag söker har bildat en för stor ångestklump i magen så jag har bara skitit i det.

Tills i fredags, ett brev på dörrmattan som meddelar att nu har det minsann gått för långt sen jag var hos tandläkaren sist, och jag har tid imorrn kl 09.00. Exakt 6 dagar till godo innan "mina" tandläkarpengar går upp i rök!


Så går det när ödet hinner ifatt en och puttar en i en riktning man inte vågat gå själv! Och det känns stabilt - glöm att jag vägrar låta dom skjuta upp mitt besök så att mina pengar försvinnar. Dom får fan slå in sig i allt från gladpack till pansarplåt - jag ska ha min gratis undersökning! Det kan ju ändå inte bli värre än min Alienbehandling hos gyn...

har jag legat med kissies brorsa?

Publicerad 2010-05-23 20:54:22 i Sex osv.,

När det inte finns så mycket att göra på jobbet brukar jag roa mig med att glo på folk, och idag gick det förbi en kille som fick mig att rycka till. Han var sådär halvsnygg, och jag visste att jag kände igen honom!

- min första tanke var:" Har jag legat med honom? Vad heter han i sådana fall?"...

tills jag inser att jag inte alls legat med honom, utan att det är Kissies brorsa! Han har ju legat på blogg.se framsidan, så det är därför jag vet hur han ser ut...

Och jag vet inte vad som är värst, att jag inte har stenkoll på vilka jag legat med eller att jag känner igen Kissies brosa?!


- det är i dessa stunder som jag bara suckar åt mig själv! Men vad kan man egentligen begära av någon som jobbat över 50h på en vecka?

i love hm

Publicerad 2010-05-22 11:17:27 i

Inviger ett nytt sett undies idag från älskade hm. Knappast någon slår denna butik i snygga, sexiga och löjligt prisvärda undies! Detta sett kostade 50 för bh och 30 för trosor - perfekta vardagsundies men som ändå är snygga.


- första settet i lila


- andra settet i mullvad


- närmre bild på bhn, så skön!

ps. ja, ignorera gärna solmärkena för de ser fan hemskt ut! Nudiststrand nästa!!

lördag

Publicerad 2010-05-22 11:11:35 i min vardag,

Hade en härlig sovmorgon och sov över 10h konstant! Hela förmiddagen har jag ägnat åt att lyssna på klassisk musik, plocka och städa i alla rum, ätit en löjligt god sallad och varit lite extra kär i denna man <3- snart är det dags för jobb, och senare ikväll ska jag till fina Aspudden och träffa tjejerna för en myskväll!

-mysigaste kvällen på länge med massa god mat, den ena störda historien efter den andra, massa skratt, kladdkaka, godis och kärlek! <3

citat

Publicerad 2010-05-22 00:02:32 i min vardag,

Vi hann även med en liten kort pratstund, eller jag hann säga en mening som jag förberett mig och burit på i flera månader, utifall att jag någon gång skulle råka springa in i världens bästa människa! Vilket jag ikväll gjorde, och detta blev resultatet:

C - Bara så du vet så ska jag göra en såndär väggcitatgrej och sätta på väggen, med en bit från en av dina texter!
E -Vaa?! Ska du?! Shit, vilken då?
C- Texten "If holding hand is to discret, let´s make out in the middle of the streets!"
E - Fan vad grymt! Respekt!
C - hihihihihi (och här blev det för mycket för mitt trettonåriga jag som typ dog!)


<3

love

Publicerad 2010-05-21 23:53:59 i Sex osv.,

Åh, jag trillade dit ikväll! Så jäkla hårt och jag blev förvandlad till en fnittrig trettonåring! När han kom ut bakom scenen så började mitt hjärta dunka i ultrafart och jag trängde mig fram för att kunna få en kram, bild och autograf! Åhh, det finns fan ingen finare människa<3
 

- så jävla galet fin att jag går sönder!<3


- "Till Caro, med C och ett R!", "Vaa?, men det blir ju Caro", "Japp!", "Coolt!"


- här dog jag lite grann, hans arm kring min axel och han luktade så gott!


- hur man går från ball 20åring till fnissig 13åring på tre sek!

rix fm

Publicerad 2010-05-21 23:43:59 i min vardag,

Jag och Ernst invigde idag vår Svennebanan-sommar genom att gå på Rix FM festival i kungsan! Det var massa olika artister, för mycket folk och väääldigt mycket sexiga poliser som spankulerade omkring och var läckra... Sen blev vi båda två fnittriga trettonåringar så fort de olika idol-pojkarna var på scenen! Men bäst av allt var att jag fick träffa Erik Hassle! <3


- vi två!


- morron zoo-gänget!


- i love him!!

kära gode gud

Publicerad 2010-05-21 17:00:35 i min vardag,

Ni vet när man brukar spontanbe till gud så fort man får lust, typ "kära gode gud, gör så att den där klänningen finns kvar i min storlek", "gör så att jag klarar tentan", " gör så att jeppe jobbar i baren på fredag så att jag får chansen att prata med honom" och sedan detta "händer detta så lovar jag att jag ska läsa bibeln" "eller gå på minst fyra högmässor i rad" osv....

Iaf, så slängde jag iväg en sådan liten spontanbön häromdagen, och vad mer kan jag säga än: Tack Gud för igår kväll och vi ses fyra söndagar framöver!

mingel

Publicerad 2010-05-21 16:22:27 i party-larty,


- jag igår på Veckoreveyns mingel! Syster som har en tendens att blunda lite för ofta på bilder bangade, så jag fick posa själv!

springbreak

Publicerad 2010-05-21 16:20:41 i min vardag,

Ibland när livet bara snurrar på för fort och man inte hinner med sitt hjul är det dags att ta en paus. Så jag avbokade mitt blompass och hookade upp med Ernst för några väl behövda och löjligt underbara timmar i solen! Tjejsnack, chips. sommarplaner, och skratt - perfekt eftermiddag!

Nu ska jag göra lite mat och sen ska vi ge oss iväg på en löparrunda! Ernst har kommit över någon försvarsmaktträning som vi ska försöka oss på, wish us luck!

the pull-off

Publicerad 2010-05-21 07:31:00 i Sex osv.,


- tadaa! Finns det någon som kan låta bli att totaldyrka dessa fyra powerkvinnor?! Så klockrena, sexiga, maktfulla och framåtdrivande inom det sexuella, känslomässiga och kärleksaktiga.

"jag har precis haft sex som en man"

Publicerad 2010-05-21 07:29:42 i Sex osv.,

- så lyder ju den berömda kommentaren som Carrie säger i det allra första avsnittet av SATC. Att ha sex som en man betyder att man gör som hon gör, stöter på ett gammalt kärleksragg, bestämmer plats, går dit och ligger, får den njutning man vill ha och sen springer man därifrån innan eftertexterna kommer...

Nu vet jag ju inte riktigt varför just männen ska få ha patent på kravlöst och njutningsfullt sex, det håller jag ju inte direkt med om! Men man får väl ha i åtanke att det var usa och mitten av 90tal.
   Enligt mig kan både kvinnor och män syssla med denna typ av sex till både höger och vänster, så länge man inte knullar bakom ryggen på någon och använder skydd är det bara att köra på! ;)


Hur det var?! Så jäkla bra! Jag vet inte vad den där mannen gör med mig, men det är så löjligt bra och skönt att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Det är ett sexuellt samspel som bara pumpar ut njutning, passion och kåthet! Jag har aldrig varit med om bättre sex, sååå bra!!


ps. enda minuset med kvällen, att vi båda är sådana som prioriterar sex framför sömn, så det blev väl max 3h sömn inatt... Yes, perfekt upplägg inför ett 12h pass!

sommar i stan

Publicerad 2010-05-20 22:32:54 i min vardag,

Innan jobbet började hann jag med en dejt med Ernst på söder. Det blev promenad, inhandling av tårtgrejer, youghurtglass och som vanligt massa skratt! Finns det egentligen något bättre sätt att tillbringa en solig förmiddag på? Och vet du om att du är bäst?! <3goodiebag

Publicerad 2010-05-20 22:26:38 i party-larty,

Visst är väl gratis alltid godast?! Speciellt när det är bra saker, sånt man suktat efter själv men inte unnat sig! Det enda jag saknade var väl typ kondomer eller något annat sexigt.


- två påsar...


- fulla med detta!

Tack VR för en supertrevlig kväll, svettigt mingel och fina goodiebags! <3

vr blogawards

Publicerad 2010-05-20 22:23:49 i party-larty,

Vilken kväll! Mycket mingel, snygga kläder, goda muffins, smockfylld goodiebag, kramar med Hannah medan det var minst tusen grader varmt inne på stället! Det var jag och syrran som besökte detta och vi gjorde båda väldigt fina och bra fynd!


- tusen människor och tusen grader varmt!


- världens bästa Hannah och VRs redaktör Louise Bratt, två fantastiska kvinnor!


- fina syster! som idag var klädd i 50-talstema!


- jag börjar bli brun!!

blogawards ikväll

Publicerad 2010-05-20 10:56:58 i party-larty,

- och jag ser mest fram emot att få träffa fina Hannah, prata sex, snusk och få fina tips! Älskar denna fina kvinna! Förutom Hannah så är det ju alltid kul med mingel, gratisprylar och små ätbara ting, kan nog bli trevligt ikväll :) 

Kommer ungefär ha på mig detta + röda läppar! Enkelt, snyggt och inte för uppklätt. Typ så jag kommer se ut resten av sommaren. 


- jag framför La Segrada Familia, mitt i en vägkorsning precis innan det slog om till grönt. Vad gör man inte för en bra bild?!

flytta över förälskelsen?!

Publicerad 2010-05-20 10:21:34 i Sex osv.,

Hur lång tid tar det innan kroppen slutar vara sådär varm, fnissig och sprängfylld med endorfiner efter att en förälskelse tagit slut? Hjärtat kan nog sluta banka ganska snabbt för en annan människa, men när reagerar resten av kroppen och hjärnan?

- men vi säger att man fortfarande känner alla dom där löjligt härliga förälskelsekänslorna, men att det inte riktigt funkar med den man föll för - går det då att liksom applicera detta på en annan människa?

Jag tror nog att det skulle kunna funka, att hjärnan liksom bara kopplar dessa känslor tillsammans med någon ny människa! För även om hjärnan är jäkligt bra utrustad så kan även den koppla lite fel...

Kan ju alltid vara värt att testa, eller hur?! ;)

alltid redo

Publicerad 2010-05-20 10:00:17 i Sex osv.,

När vi skulle ta emot vårt bagage framme i Barcelona hade flygplatsen gjort en kul grej - fyra plans samtliga bagage från fyra olika länder, hamnade på ett och samma rullband!
- och jag som redan har dödsångest inför detta moment, fick stor panik och bokstavligen hängde över bagagebandet samtidigt som jag spanade efter min väska - en weekendväska i svart, originellt!

Min väska kom, så jag slet upp ytterfacket och fann en näve kondomer!! Dansade lite och skrek - Woho, det är kondomer här! Det är min väska!!

Syster väste fram denna kommentar: Men Caro! Folk förstår ju vad du säger!! Det heter ju samma sak här! Nu går vi!!

Vad kan man säga mer än att jag alltid är redo?! ;) Nu bodde vi iofs i ett skyffe, så liggmöjligheten var ju noll. Men man vet aldrig när man kan springa in i ett blivande ligg, så ta alltid med dig kondomer!

friends with benefits

Publicerad 2010-05-20 09:26:46 i Sex osv.,

Jag tänker alltid på One Three Hill när jag hör den meningen, för visst är det detta som Luke har med både Peyton och Brooke?! Riktigt smaskigt triangeldrama det där...

Friends with benefits - så som jag tolkar det så är det när två personer väljer att vara vänner men fortsätter att ligga med varandra när lusten infaller sig!
- och finns det egentligen någon mer klockren lösning?!

För visst kan det bli så att kärleksbiten inte funkade, men man vill fortfarande umgås och hänga med personen, då man tycker om varandra men hjärtat kanske inte är med till hundra - så man fortsätter att ses och ligga iaf. För varför ska man kasta bort underbart sex, njutning och passion bara för att hjärtat inte dunkar?! Så länge lusten och kåtheten finns så ser jag inga problem med detta upplägg! Dock gäller det att båda är inställda på samma sak och är fullkomligt ärliga med sina känslor.

Men vad tycker ni? Kan det funka, på riktigt och inte bara i en ungdomsserie?! Och hur bestämmer man något sånt?

så många har jag legat med,

Publicerad 2010-05-19 22:08:41 i Sex osv.,

enligt denna reklam iaf. Bästa av allt var väl att jag verkligen hajade till när jag läste mitt eget namn (iofs felstavat) och sen antalet jag legat med!
Självklart är det Knullträdet, där man på ett roligt och intressant sätt kan räkna ut hur många man legat med! ;)

ps. syftet med Knullträdet är att informera och väcka tankar kring säkrare sex, då HIV och Aids är sexuellt överförbara sjukdomar som idag, 2010 fortsätter att öka!

lets do this.

Publicerad 2010-05-19 20:48:37 i min vardag,

 • har precis överlevt ett 12h pass, och är sådär trött att jag inte riktigt vet vad jag gör. Dessutom kör jag ungefärligt samma pass fre, lör och sön.
 • fick idag ändrad medicinsk dos efter överlägning av läkare och sjuksyster, vet faktiskt inte vad det betyder eller innebär. Vet bara att jag just nu har alldeles för lågt hb och jämt trött.
 • imorrn är det veckorevyns blogawards mingel, och jag ser mest fram emot att få träffa fina Hannah! dessutom sitter ju inte en goodiebag fel.
 • jag älskar att det inte existerar någon sorg eller smärta, utan att det enda som pumpar runt i kroppen är ren och ärlig skadeglädje...
 • är hos mamma och ska ta ett långt skumbad och försöka komma tillbaka till livet - sen ska jag ladda över och gå igenom alla bilder från Barcelona!

dejtingregler a la SATC

Publicerad 2010-05-18 22:01:04 i Sex osv.,

"Du vet väl om att det tar halva den tiden man varit tillsammans med någon, att komma över den personen" - Charlotte York, SATC.

vilket borde innebära att jag har exakt 5 dagar kvar innan jag ska ha kommit över Mr X. Vi hann träffas i exakt en månad, och som den datumnörd jag är påpekade jag det ironiska att det tog slut exakt en månad efter att vi träffats...Jag vet inte om jag tror på denna dejtingregel helt och hållet, för det finns andra som jag dejtat/legat med betydligt längre och som jag glömt och förträngt en kvart efter uppbrottet.
- men detta, jag vet inte varför, men han liksom finns kvar och vägrar försvinna. och jag saknar honom. Så jag tror nog det kan ta några fler dagar än fem att komma över honom helt.

jag minns mina älskare och hur de brukade ta på mig

Publicerad 2010-05-18 21:51:13 i Sex osv.,

- så heter boken jag just nu läser av Kerstin Thorvall, och precis som titeln avslöjar så handlar boken om olika älskare Kerstin haft under sitt liv - skrivet så öppet, ärligt, naket, sexigt, kärleksbombat och bra! Jag vet liksom inte vad jag ska göra när boken är slut, så bra är den.Tänkte passa på att inspirera och påminna er mina fina läsare om sexprojektet! Där får ni ju liksom Kerstin skriva ner era allra snuskigaste, sexigaste, fantastiska, ärligaste, knäppaste, kärleksfullaste eller roligaste sexäventyren ni haft! ;)

Skriv ner era historier och maila iväg till kjanouch@telia.com  och vill ni göra det helt anonymt så loggar ni in på hotmailkonto sexboken@hotmail.com  med lösen: orgasm, och därefter skickar ni iväg det till Katerina!


Så vad väntar ni på?! Ta fram ert sexigaste äventyr, skriv ner och skicka iväg! Det kommer bli så kul sen när boken kommer ut i höst, jag lovar att avslöja alla mina äventyr, av de som kommer i tryck iaf... ;)

som taget ur min dagbok.

Publicerad 2010-05-18 21:07:12 i Sex osv.,

Tonight's the night we're gonna make it happen
Tonight we'll put all other things aside
Give in this time and show me some affection
We're goin' for those pleasures in the night

I want to love you, feel you
Wrap myself around you
I want to squeeze you, please you
I just can't get enough

And if you move real slow I'll let it go

I'm so excited, and I just can't hide it
I'm about to lose control and I think I like it

I'm so excited, and I just can't hide it
And I know, I know, I know, I know
I know I want you

We shouldn't even think about tomorrow
Sweet memories will last a long, long time
We'll have a good time, baby, don't you worry
And if we're still playin' 'round boy that's just fine


Let's get excited, (woh) we just can't hide it (no-no-no-o)
I'm about to lose control and I think I like it
I'm so excited, and I just can't hide it (no-no)
I know, I know, I know, I know
I know I want you, I want you

<3

sex, love and design

Publicerad 2010-05-18 20:48:10 i Sex osv.,

Äntligen en utställning i min smak - Designgalleriet har mellan 7/5 - 29/5 - 2010 en utsällning med:
dildos, massagestavar, sexleksaker, verktyg, vibratorer - allt du kan tänka dig inom ämnet!

Åh, jag kan knappt vänta tills jag ska dit!! En hel utsällning som bara handlar om sex, intimitet, njutning, dildos - kan det bli bättre?! Lovar att ge en utförlig recension efter att jag varit där... ;)

tantsnusk

Publicerad 2010-05-18 20:42:08 i Sex osv.,

När jag ändå pratar om Kerstin Thorvall, så har hon snabbt blivit en förebild för mig vad det gäller skrivandet. Hon har ett sätt att använda språket på, som gör att man inte kan sluta läsa, det finns en äkthet, en vardag och en öppenhet som är fullkomligt oslagbar! Hon är fullkomligt öppen, rak och ärlig när det kommer till sex, lust, njutning och kärlek - så underbart!

Jag vill också kunna skriva som hon, fast på mitt egna sätt - men ändå få med den där härliga känslan, få folk att känna igen sig, äktheten, ärligheten, öppenheten, friheten, sexet, kärleken och känslorna - allt det där viktiga som så många tar för givet.

Det kanske är tantsnusk jag ska skriva? För gott om fantasier har jag, erfarenheter med för den delen, - nu vill jag bara lyckas kombinera detta med bra budskap som når ut och fastnar i folks hjärtan och hjärnor. Skakar om och väcker diskussioner.

Mina vänner, jag har hittat ett mål med mitt skrivande! <3

kerstin thorvall

Publicerad 2010-05-18 20:36:19 i Sex osv.,

Jag tror jag har hittat kvinnan i mitt liv - Kerstin Thorvall!

Nu är ju hon iofs död sedan några veckor tillbaka, men jag håller just nu på och läser en av hennes böcker - och vilken jäkla powerkvinna det är! Hennes sätt att skriva om kärlek, känslor, sex, passion, kvinnor, kåthet, frustration, smärta - alla dessa känslor som bara bubblar runt i kroppen och som man så gärna vill lära sig tämja men som bara går sin egen väg, allra helst på samma gång - allt detta beskriver hon så löjligt bra och med en äkthet som ger mig gåshud!!

Vad jag förstått var det just denna typ av litteratur hon skrev, äkta och nakna betraktelser av vardagslivet, men en röd feministisk touch, kvinnlig kämparglöd, öppet och vackert om sex, kåthet, passion och kärlek! Åh så mycket kärlek och sex boken innehåller!


- så jäkla fantastisk kvinna! Fan att hon han dö innan jag han upptäcka henne, får väl gå till hennes grav och ösa ur mig all min kärlek istället!

caro <3 edvard

Publicerad 2010-05-18 20:16:11 i Sex osv.,

Har glömt berätta, men jag sprang in i en kärlek nere i Barcelona - och vad kan man säga mer än att det var kärlek vid första ögonkastet!<3

Som synd är hann inte syrran fota när jag fick en puss på kinden inför hela publiken... Fasen också!
- åh min fina!<3

tårarna

Publicerad 2010-05-17 22:31:56 i Sex osv.,

det är något speciellt med tårar, fastän det ofta skapas pågrund av smärta, sorg, krossat hjärta, spruckna drömmer eller besvikelse - så är det något löjligt vackert med tårar.

Även om mitt hjärta fick sig en törn under vår kväll, så var det ändå något vackert över det hela, mitt i all smärta så fanns det sekunder då jag på något sätt njöt över alla tårar.
- det var så äkta, kärleksbombat, naket, ärligt och öppet!

Det har nog funnits med tårar i de flesta förhållanden jag haft, iofs mest på eget håll, men i vissa fall även delade tårar tillsammans med någon annan - men detta var något helt annat.


han grät för att han ville vara med mig men inte kunde bli kär
jag grät för att jag redan falllit men inte kunde få vara med honom

questionmarks

Publicerad 2010-05-17 22:16:42 i Sex osv.,

Så mycket känslor -  Hur har de kunnat komma till liv på så kort tid? Varför sitter jag och gråter för någon jag inte känner? Varför gråter han för att han inte vill gå, när det är han som vill säga hej då? Varför skriker mitt hjärta för en människa jag träffat 6 gr? Varför vill jag inte släppa taget om någon som jag inte ens släppt in i mitt liv? Är det hjärtat som trillat dit? Eller matchar vi bra inuti mitt huvud? Eller kan det vara kåtheten, upphetsningen och det löjligt fantastisk sexet vi hade? Varför vill jag inte att han går?

it´s just a little crusch.

Publicerad 2010-05-17 21:43:04 i Sex osv.,

Det var inte förrens för exakt en vecka sen som jag förstod den verkliga betydelsen av "bitterljuvt", innan dess var det bara ett ord i min vokabulär, som jag knappt använde.

Han kom över - långa kramar, ömhet, smekande händer, trevande fingrar, hud mot hud, kyssar som aldrig tog slut, hjärtan som dunkade hårt i halsgropen, en vilja, lust, skrik efter närhet och kärlek.

Tre meningar, eko, dött, stumhet. - Väcktes till liv av hans fina beröring, trevande händer som ville väl och som både gjorde ont men skapade upphetsning. Menade han allvar? Ja. Och sen kom tårarna.

Bitterljuvt - vi tillbringade över 5 timmar med att gråta, salta tårar som droppade ner för vackra ögon som jag aldrig kan tröttna på. Tårar som aldrig tog slut, trillade ner för våra kinder och blandades ut över ansikte och hud med saliv från heta kyssar.

Växelvis tårar, kyssar, fina ord, smekande händer, smärta, okunskap, njutning, kärlek, sorg, minnen, planer vi löst pratat om, kåthet, eko. 


- han hann med den sista tuben den natten, han vågade inte stanna kvar över natten då han inte stod ut med tanken att säga hej då gråtandes vid tuben. Sista kyssarna i hallen med så mycket passion och längtan efter njutning som blandades med tårar av smärta då detta kanske var sista gången vi sågs.

<3

dunkin´ coffee

Publicerad 2010-05-17 21:11:06 i resor,

Fick med mig en bit Barcelona hem, i form av en löjligt god donut från Dunkin´Coffee. Säga vad man vill om staterna, men är det något dom är duktiga på så är det munkar! Eller jag bara tar för givet att dessa sockerbomber har sitt ursprung i hat-kontinenten och sen vandrat över till europa...
 
Denna bar namnet Boston Cream Chocolate, och är en friterad munk, med ett tjockt lager chokladglasyr, nötströssel och proppfylld med choklad och - hasselnötsfyllning!<3

muerte vaa?!

Publicerad 2010-05-17 20:35:05 i min vardag,

Imorrse när jag vaknade så kände jag bara - "fan vad jag inte kommer vara en bra fröken idag!" max 3h konstant sömn fyra dygn i rad gör en ganska mör...
- men jag överlevde jobbet och direkt när jag kom hem gav jag mig ut på en timmes powerwalk med en jäkla massa powerövningar längs vägen, såg säkert ut som en jäkla tönt i bara tshirt, leggins och solglajor - men fan vad härligt det var! Hur kan man vilja sitta inne och uggla när solen skiner?!

Förövrigt så insåg jag efter att jag packat upp hela resväskan, lagt allt på sina platser och fotat av allt - att kamerasladden är hos mamma, så Barcelona kommer senare i veckan! Tills dess får ni njuta av webcam bilder:


- fan vad jag är brun! Ett ord: morotsmetoden! I´m telling you!!


- och min middag, kokt ägg på knäckebröd. Ja, det är ungefär den nivån jag befinner mig på nu

vamos a casa

Publicerad 2010-05-16 15:22:29 i resor,

Det ar ju sondag idag, sa alla butiker var stangda! Det enda som var oppet var restauranger, cafeèr och andra typer av matstallen - sa var dag har bestatt av en gigantisk gudidad tur av mig sjalv over hela Barcelona + matintag, tapas och Starbucks varje halvtimme!
Solen skiner lojligt mycket och om det inte vore for vart boende skulle jag utan problem kunna stanna minst en vecka till! Folket ar vanligt har och hjalper oss fram till alla sevardigheter, tar fina foton och ar sadar allmant sota! Spanjorer har den dar harliga oppenheten, gastfrivilliga, glada och trevliga - bokstavligen "Mi casa es su casa"!

Nu ska vi packa ihop det sista och sen till fots lokalisera flygbussen och sedan ta oss mot flygplatsen. Vid 7 gar planet, sa vi hinner nog med en sista Starbucks innan dess! :)

sista dagen

Publicerad 2010-05-16 10:47:46 i resor,

Efter alldeles for lite somn har vi packat ner allt nyinkopt, atit av den koninentala frukosten - och snart ska vi bege oss ut for annu en dag i solen! Jag funtar pa om vi kanske ska vara lite kulturella och forsoka se La Segrada de la familia eller nagra av Gaudìs hus?! Har redan sett det, men husen ar sa lojligt vackra sa jag ser dom garna igen! :)

Resan har varit sa mysig och vi har bara gatt runt och njutit hela dagarna! Solen som sticker i ogonen. all shopping, den goda maten, spanjorerna som forstar nar jag pratar, Starbucks - de todo!!

"jag ar ingen liten kissekatt!"

Publicerad 2010-05-15 15:51:06 i Sex osv.,

Barcelona ar helt underbart och jag alskar och njuter av varenda minut! Det ar bra shopping, maten ar fantastisk och solen skiner - vad mer kan man begara?

- en sak ar dock lite konstig, spanjorernas satt att ragga! Jag kan liksom inte forsta deras resonemang och jag blir snarare forvanad an smickrad...
Hur dom gor?! - Ungefar samma late som nar man lockar pa en katt! Liksom pussar och gor kissekatt-ljud efter en!

Ni vet ju alla hur jakla stor djurvan jag ar pa en skala 1-10, sa det kanns ju inte sadar overdrivet upphetsande att bli forliknad med en fyrbent... Varfor gar man sa? Ar katten ett sexigt djur eller? Eller ar detta satt att ragga nagot som verkligen gar hem, pa manniskor?

Jag kanner mig som Ove i Solsidan, "Jag ar ingen liten kissekatt!!", haha! Nagon som varit med om detta fenomen och som har nagra svar?! Dela garna med er :)

dìa una

Publicerad 2010-05-14 09:47:18 i resor,

Efter nagolunda somn, en korridor och sovrum tagna ur American Pie och en frukost bestaende av mest socker i flera olika former - ska vi snart bege oss ut mot Las Ramblas och shoppingen :)

Inatt dromde jag att den sota killen kom in och sa att det antingen skulle regna supermycket eller aska och blixta - 3 sek senare vaknar jag av den storsta blixt jag sett och att det regna sa hart att jag trodde att taket bokstavligen skulle ramla in...
- jag forsokte vacka syrran, da blixtarna fortsatte, det mullra som satan och jag var overtygade om att taket skulle ramla in!

Sa i ren desperation borjade jag fundera over vad "askledare" heter pa spanska och engelska, for att kunna checka det med receptionen! Men vad fan heter det pa engelska?! Inatt i ren panik fick jag det bara till "
ashleader", och jag ar nastan overtygad om att det ar fel...

- nu ska vi ut och shoppa, dricka starbucks och spana pa spanjorer! Besitos!!

estamos en barcelona!

Publicerad 2010-05-13 22:14:58 i resor,

Ah, nu ar vi antligen framme pa hostellet, och jag alskar spanien! Jag har redan lovat mig sjalv att ta tag i spanskan pa riktigt nar jag kommer hem och lara mig flyttande - for jag alskar kanslan av att kunna ta mig fram i ett helt annat land pa mina kunskaper :)

Resan kan hitills sammanfattas med detta:
- hogst 4h somn
- over 8h som vi spenderade pa Zürich flygplats med att sno handkram, sova och spankulera med sociteten!
- vandra utanfor den internationella marken, ga pa Zürischsk mark och lyckas ta oss igenom till en annan terminal - for att komma till Starbucks!!
- hitta ratt flygbuss men kliva av fel, vandra over halva Barcelona medan det blir allt morkare, mindre folk och medan en dam varnade oss for det omrade som vart hostel ligger i... mysigt!
- komma till hostellet, och ja det finns faktiskt inga ord just nu! det kravs bilder + att jag maste smalta detta, hahaha!
- halsat pa en valdigt sot kille i korridorerna + spanat in minst tjugo till! Man kan ju saga att det hanger ratt mycket ungdomar har, minst sagt...

Nu ska vi iaf vaga oss ut och vandra lite pa Las Ramblas! Hasta Luego!!

ps. ja, jag ar en tont, men jag alskar att jag kommer ihag sa mycket spanska, kan ta mig fram sjalv och jag kommer formodligen slanga in lite spanska fraser bara for att! ;)

viva españa!

Publicerad 2010-05-12 21:56:55 i resor,

Nu måste jag sova, om typ en kvart ringer väckarklockan och vi ska bege oss mot arlanda, zürich och slutligen barcelona! Jag ska knarka Starbucks från Arlanda - Barcelona och njuta av varendaste liten klunk :) samt fortsätta på min nördiga muggsamling!

Det ska bli skönt att slippa Sverige för några dygn och istället ägna mig åt; sol, shopping, starbucks, skratt, god mat, spanjorer, sevärdigheter, bad och bara njuta, njuta, njuta!


ps. har ingen aning om hur mycket bloggande det kommer bli, men jag räknar med att komma tillbaka lite mer peppad och fulltankad med sexiga, intressanta och diskussionsväckande inlägg! Känner att denna resa blir en passande liten time out för mig :)

knullträdet!

Publicerad 2010-05-12 21:50:50 i Sex osv.,

Åh, jag fullkomligt totaldyrkar dessa små upptåg och intiativ i kampen mot HIV och könssjukdomar! Senast i skaran ligger mig lite extra varmt om hjärtat, då detta är en fråga jag själv brukar tänka på - hur många har jag egentligen legat med?!

Man tar liksom sin egen siffra xx, lägger till dessa personer och sen räknar man ut på ett ungefär hur många de i sin tur har legat med - och tillsammans bildar detta ett träd! Så jäkla läckert och väldigt L word ;)

MEN - syftet med detta träd är ju såklart att få svart på vitt hur många man legat med, och väcka tankar kring säkrare sex, hur många kan bära på en könis och hur skyddar man sig bäst i olika situationer?! 
ps. gå in på denna länk och räkna ut hur dit eget knullträd ser ut!! Om ni är snälla kanske jag avslöjar mitt eget träd, eller jag vet inte ens om jag vill se hur jäkla många trädar som sticker ut här och där... ;)

det är jag som är döden!

Publicerad 2010-05-12 21:38:27 i min vardag,

Jag överlevde 12hpasset, men det var fan nära att jag gick och la mig på brödavdelningen bland limporna och bara dog!

1) det är kristi him= storhelg = cpmycket varor! Så pass mycket varor att chefen säger "ja, jag vet inte hur vi ska klara detta! Men vi får väl försöka?!"
2) Chefen går hem för dagen, kollegan går på lunch och jag har ensam hand om både stora avdelningen och utförsäljningen, när grannen som äger en restaurang vägg i vägg med daglivs - kräver att hela utförsäljningen ska flyttas då vi står på hans mark!
PANIK! Men istället för att få en hjärnblödning, fejkler jag väldigt stressat och säger att jag ska kirra detta! Panikringer både butikschefen och blomchefen och hör mig själv säga "nej men asså det är inga problem, för jag löser allt detta! Lita på mig! Jag ordnar allt!!"

Jaaa, Så går det när man låter reptilhjärnan tänka och bara kör på. Dock kirrade jag ju allt, och löste hela problemet! Men fan vilket jäkla jobbpass det blev, har ont i hela kroppen och vill bara dööööö!
- fast när jag tänker efter, fan vad jag är bäst :)

a lovely evening

Publicerad 2010-05-11 23:41:39 i Sex osv.,

Har nyss vinkat av kvällens sällskap, och vilket jäkla sällskap! Jag och Aleks har haft en spelkväll med Stop Talk Listen och Velvet, tillsammans med en mindre grupp fina speldeltagare - och vilka spelomgångar det blev! Massa massa sexsnack, snusk, egna erfarenheter, roliga historier, säkrare sexsnack, lite hivprevention, intressanta diskussioner och löjligt mycket skratt! Kommer helt seriöst ha träningsvärk i käken och magen efter alla hysteriskt roliga historier som delats ikväll :)Nu ska jag packa ner det sista, sen är det jag och kära syster som sitter på ett flyg mot Barcelona inom lite mer än ett dygn! Åh, det ska bli så löjligt skönt att slippa Sverige och allt här hemma och bara få komma bort, längtar så mycket!!

the talk

Publicerad 2010-05-10 17:46:34 i Sex osv.,

Dagen D är kommen och vilken liten minut som helst plingar Mr X på dörren. Dags för att ha the Talk, som jag självklart förträngt och kom på alldeles nyss. Snacka om att fjärilarna får slåss med nervositeten i magen! Håll tummarna för mig om att det går bra, detta är mitt första riktiga the talk, och av vad jag förstått är det det när man liksom fastställer hur man vill ha det, vad man är ute efter, dejtar man bara eller är det dags att gå vidare till nästa steg?!

- och jag vill ju att det ska gå bra. Såklart jag vill det, jag har ju fallit för honom!<3

Barcelona

Publicerad 2010-05-10 17:42:55 i resor,

På torsdag åker jag och syster, och det ska bli så sjukt underbart! Varenda liten cell i min kropp längtar och skriker om att få komma bort. Väl på plats ska vi leka turister, se Gaudís vackra byggnader, shoppa, njuta av solen och värmen, bada?, vandra på Las Ramblas, äta arroz negro, paella, tapas och massa annat gått! Besöka Starbucks löjligt många gånger och njuta av den spanska kulturen!butterflies

Publicerad 2010-05-09 22:13:52 i Sex osv.,

Jag läste en superintressant artikel idag om vad som egentligen händer med oss människor när vi blir förälskade! Hur reagerar vår kropp, hjärtat och hjärnan? Vad sker och vad är det som styr?
- och enligt denna artikel befinner jag mig i stadie 1 av de tre möjliga inom förälskelsestadierna!<3

Nu måste jag sova, vill bara att tiden ska gå superfort för imorrn efter jobbet kommer mr X hit! Har saknat att vara nära honom och höra hans fniss :) gud, nu skjuter dom raketer utanför huset, matchar de små fjärilarna i magen!

jag dööör!

Publicerad 2010-05-09 21:43:58 i Sex osv.,

Tack fina älskade aftonbladet, för att ni valt typ världens snyggaste kvinna som er modell, först för undies, sen som Alice och nu för badkläder! Jag är så löjligt förälskad i henne, hon är så galet vacker!!<3


- hon är fan världens snyggaste kvinna, och jag är galet tänd på henne! Skulle jag träffa henne live skulle jag bli löjligt starstruck och förmodligen snubbla, rodna och springa in i en vägg...

doft

Publicerad 2010-05-09 21:29:53 i Sex osv.,

Jag kan hans doft nu! Helt stört, men idag kunde jag vittra den på tuben, och det luktade så mycket honom att jag liksom började spana efter honom... Betyder detta att han finns i mitt undermedvetna nu, om min hjärna skickar känslosignaler till hjärtat och hjärnan så fort min näsa vittrat hans doft?!

Förövrigt är jag övertygad om att vi människor fortfarande kan attrahera och attraheras av andra med hjälp av dofter, luktsinnet och feromoner! Detta är en egenskap som evolutionen inte tagit död på helt, även om den kanske inte är lika viktig som den en gång var.

Reagerar ni på dofter? Känner ni igen er älsklings doft? Eller kan ni vittra ett gammalt exs doft över en hel tub? Tell me!

heja litauen!

Publicerad 2010-05-09 21:05:38 i Sex osv.,

Åh, jag fick en sån jäkla klump i magen nu i veckan när jag läste att Litauens regering dragit tillbaka tillstånder för deras Pride-tåg! Men - det blev slutligen godkänt och igår var det ca 400 stolta, fina och beundransvärda människor som gick i tåget!! Deras första tåg någonsin!!

Birgitta Ohlsson från FP var på plats och höll tal, och jag måste säga att även om hon är blå så har jag vissa varma känslor för den kvinnan :) Hon är fin som är med och kämpar för lika rättigheter och människors vilja att visa sin kärlek öppet!- detta är ett av många ämnen som jag verkligen brinner för, och jag kan verkligen tänka mig att vara en såndär kämpe som åker dit på plats och går med i pridetåg! För det är så jäkla viktigt! All kärlek är vacker kärlek, och det är var människas rättighet att få visa öppet för allt och alla vem man tycker om!<3

varför är tjejer bitchar?!

Publicerad 2010-05-09 20:37:41 i min vardag,

När jag och Adde brukade hänga i nian så fastslog vi detta: "killar är idioter och tjejer är bitchar!"
- men det var något som jag senare fastslog som naivt och ignorerade, men ta mig fan om vi ändå inte var rätt ute?!

På daglivs har det blivit så att jag pratar bara med killarna, det är dom som hälsar och det är dom man kan hänga med när tiden går långsamt. Visst existerar det tjejer, men från dom får jag knappt ett slappt hej, och sen är konversationen över...

Varför är det så? För att jag är inne på deras revir eller? Det kan ju knappast vara för att jag är någon competition!! För när jag daglivsar så är jag knappast raggbar! Jag har lilla-my-tofs, jord och gegga över hela kläderna, ansiktet och händerna, jag är nästan jämt rödmosig av all stress och ser sådär allmänt körd ut!
- så vad är grejen?!

Någon mer än jag som känner igen detta dumma fenomen?! Va fan, vi tjejer ska väl kunna hänga utan att det blir bitchfajter, fisiga hälsningar eller competitions?! Hur fan ska vi kunna nå ett jämställt samhälle när vi ens kan vara trevliga mot varandra?! Fan också!

det är jag som är döden!

Publicerad 2010-05-09 20:20:42 i min vardag,

Jag överlevde 11h jobb, 3 dagar i rad, och jag har så ont i magen efter alla äpplen och energidrycker! Skulle jag ha en mat-och-sov-klocka skulle den vara helt uppphuckad nu - jag har levt på äpplen, morötter, choklad, sovit alldeles för lite och jobbat galet mycket!

MEN - vi har fått en ny kollega på daglivs, och jag känner bara: Gud, hur mycket vill du jävlas med mig?! Räcker det inte med att jag är kollega med ett gammalt ligg och ett fyllehångel, och nu en gammal klasslkompis!!
- ledtråd: han är gaaalet snygg, löjligt smart och i princip bäst på allt han provade på! Vi såg honom som en löjligt skrytis, men konstigt nog blev han älskad av alla!! Kan ni gissa vem det är?!


yeah, så här jävla snygg är jag på jobbet! Och ja, lilla my-tofsen går hem hos gamlingarn!

menskåt?

Publicerad 2010-05-08 22:18:26 i Sex osv.,

Varför är det så att man (jag) blir löjligt upphetsad rent allmänt när det vankas mens? Vad är logiken i det? Typ - "Kom nu tokkör vi resten av dagen och natten, men btw så är Stockholms blodbad på besök..."?!

Hur logiskt är det på en skala att man blir gööörkåt när man är som geggigast och minst sexig?! Detta är iaf min egen uppfattning om mig själv under denna vecka. Finns det någon som känner sig snygg, sexig och redo medan blodet forsar?

Iofs, jag kan tänka mig att kåtheten kommer av den kanske förhöjda hormonsmängden i kroppen i samband med mensen? Sen att hela livmodern, äggstockarna, slemhinnorna och hela fittan arbetar, pumpar på och är igång - säkerligen bidrar till att man blir mer upphetsad, kåt och taggad på ligg!


Tips: Kan du inte hålla kåtheten i styr en vecka, kör i duschen - sexigt samtidigt som det är löjligt lätt att bara skölja bort blodet! Annars funkar det i sängen/diverse möbel, men lägg en handduk under och duscha efteråt.
ps. för egen del får jag helt enkelt vänta! Jag ser liksom framför mig hur Mr X skulle behöva ta på sig samma NASA-blå dräkt som läkaren tog på sig när jag var på gynbesök, hahaha!

vit skjorta

Publicerad 2010-05-08 21:54:56 i Sex osv.,

Vad är det med vita skjortor som är så löjligt sexigt?! Är det att det ser så propert? Vuxet? Rent? Vitt? Nystruket? Dyrt? Sekreterare? Gammaldags? Eller att det är så mycket små knappar som man långsamt vill knäppa upp för att komma åt det som finns under? Eller i ren kåthet bara slita upp och ta sönder för att komma nära?

Hur som helst, det går inte att misslyckas med självsäkerhet matchat med vit skjorta - dösexigt!ps. jag tror faktiskt jag skulle kunna komma bara av att se Mr X i vit skjorta, det skulle liksom räcka med det för att nå klimax! Undrar om han kan bära en på måndag?! ;)

gammalt ligg forts.

Publicerad 2010-05-08 21:44:36 i Sex osv.,

Jag sprang in i honom idag igen och det slutade med att vi stod och hängde i mjölkkylen, han plockade varor och jag försökte få tiden att gå. Han har nyligen flyttat så han pratat på massa om sitt nya ställe och område, så det sluta med att jag bjöd in mig själv på en fika!
- och han är så jävla söt när hans kaxiga stil övergår till ett leende och rosa toner när jag är framåt.

Vi kom iaf fram till att vi förmodligen kommer ses varje helg framöver + att vi båda förmodligen kommer jobba dömycket i sommar på samma ställe. Alltid kul att jobba där man kan hänga med någon söt :)

Hur hanterar ni gamla ligg? Kan ni prata, blir det pinsam tystnad eller totalignorerar ni varandra?

The Cure said it first,

Publicerad 2010-05-07 22:13:32 i Sex osv.,

Jag älskar pirret som sprutar genom kroppen varje gång jag kliver på brunnen och säger hans namn i tankarna! Ett leende sprids över hela ansiktet och jag kommer på mig själv att sakna honom. Det känns lite tomt i sängen när han inte ligger här och tar plats, dessutom är jag jäkligt liggsugen! Fan, måndag känns långt borta ikväll...

17 år

Publicerad 2010-05-07 22:07:35 i party-larty,

Har lyssnat sönder Veronica Maggios äckligt bra låt idag, 17 år, och jag älskar den lite mer för varje gång jag lyssnar! Och den får mig att fundera över, vad gjorde jag själv när jag var 17 år?

- jag kom ut som bi för vänner och la familia, jag blev kär för första gången, jag "ordnade" fester vid rävudden, jag planterade hela diskhon full med snodda blommor (eller var jag 18 då?), jag blev förälskad och träffade min första flickvän, jag var på min första suparresa, jag hängde grymt mycket med ht, jag färgade håret som ola salo och jag skaffade linser.
 
- tror det var här denna pose startade!

gamla ligg...

Publicerad 2010-05-07 21:48:33 i Sex osv.,

Jag tycker det kan vara ganska kul att springa in i gamla ligg, det blir en speciell stämning typ "tja, vi har legat, varit nakna tillsammans och nu står vi här helt påklädda vid fruktavdelningen och pratar väder..." haha! Man har varit med varandra och delat något naket och intimt - för att sen bara vandra vidare i livet! Ganska läckert upplägg enligt mig.

- iaf, varje gång jag jobbar på daglivs springer jag in i ett ligg (I know, största klyschan ever att ligga med en kollega! + hånglat upp hans bästis!) och det är lika kul varje gång! Haha, idag sprang han liksom in och ställde sig i mjölkkylen efter ett snabbt hej?! Känns som att det kommer bli en rolig månad på daglivs, snacka om att jag ska teasas med honom...


ps. förövrigt kan jag meddela att jag uppgraderar mig en nivå inom företaget, och om chefen medtycker så kommer jag förhoppningsvis bli en av de helgansvariga på daglivs framöver! Endast företagets största butik, så fan vad jag är bäst!

därför ska man inte...

Publicerad 2010-05-07 21:18:48 i

köpa middag när man precis avslutat ett 10,5h långt arbetspass! 4 l fruktyoughurt, oboy i limited edition och choklad! Åh, frukost till middag?!

leksugen?

Publicerad 2010-05-07 13:09:30 i Sex osv.,

Jag skulle göra nästan vad som helst för att få ha detta sexiga skåp hemma hos mig, snyggt och fullproppat med sexiga leksaker! Piskor i flera olika material, butplugs, undies, dildos, masker och massa annat sexigt att leka med! Visst blir man leksugen... ;)


- skåpet hittar du på sthlms sexigaste butik Pom Pom Parlour

talgoxe

Publicerad 2010-05-07 13:02:26 i min vardag,

Kör en snabb mellanlandning hemma mellan skolan och daglivs, kör dubbelpass idag. Börjar känna av en förkylning som jag absolut inte har tid med, så försökte motverka detta med den tjockaste halsduken jag äger! Så för tillfället ser jag ut som en talgoxe - liten, söt och absolut ingen hals.- vi hörs senare ikväll, smack!

lycka

Publicerad 2010-05-06 21:38:52 i

Åh, jag är full med kärlek, glädje, pigghet och lycka! Jag vill hoppa, skratta, leka, hångla och leva varje dag som om det vore den sista veckan! Hormonerna har racerlopp i kroppen och jag känner mig pirrig och rosig, livet leker och endorfinerna sprutar!

Försökte fira detta genom att föreviga ett hopp, det gick sådär... Vi höll på i minst en kvart, skrattade och försökte ignorera folket som glodde. Men man lever ju bara en gång, så vem kan bry sig om folk som kikar?!


våååår!

Publicerad 2010-05-06 21:29:16 i party-larty,

Fan vad jag älskar våren! Jag och Ernst har haft mysigaste dagen på länge; promenerade från skanstull till kungsan, lekte turister, fotade, skrattade, hoppade, fnissade, pratade, planerade, beundrade körsbärsblommorna och njöt av livet! Love you!


- jag lekte turist i sthlm


- och ernst pekade ut sevärdigheter!


- vi skrattade och fnissade tills det värkte i käkarna, så medan jag stretcha påpeka ernst "jaha, stretchar du upp inför mr X?!" hahaha!

- vi tog minst 20 misslyckade hoppbilder!!


- ernst som spexa till det lite!


- fast till slut tröttade hon och började keka på blommorna...


- "det här är asså sista bilden jag tar på dig nu Caro!!"


- wohoo!!

vårkåt!

Publicerad 2010-05-06 20:42:20 i Sex osv.,

Åh, det är så jävla mycket vår nu! Och kåtheten som hänger i luften går nästan att ta på! Det går knappt en meter ute på stan utan att man springer in i en hunk! Åh, alla är så vackra, skrattar och ler. Folk har mindre kläder på sig, inga tjocka jackor som är i vägen för snyggheten! Det hänger sex, kåthet och vilja i luften, alla blir extra liggbara när solen kikar fram! Vid varje uteservering sitter det hunkar i klungor som bara sitter där och är dregelobjekt, solen skiner genom deras hår och man vill bara ruffsa om i kaluffserna, för det är vår, solen skiner och livet är lite extra härligt just nu!

sex med slöja?

Publicerad 2010-05-06 11:42:40 i Sex osv.,

En sak som jag tänkt på några dagar nu, hur gör kvinnor som bär slöja när de har sex? Behåller de slöjan på eller tar man av den? Burka? På eller av? Tänker detsamma om judiska män som bär den lilla "hatten" (kan inte det riktiga namnet) bär man den under akten? Och alla de människor som bär kors runt halsen, på eller av?
 
- Vill man ha med gud när man ligger med någon? Eller tar man av sig dessa religiösa symboler i respekt för sin tro? Eller hur funkar det, någon som har koll?!

Jag tycker verkligen detta är superintressant, då jag själv inte är ett dugg troende och inte kan relatera till mig själv, så vill jag istället lära mig så mycket jag kan av andra!
 Jag är mest nyfiken på kvinnor som bär slöja/mer täckande, då det i flera muslimska delar av världen har framkommit att dessa kvinnor är väldigt framåt när det kommer till raffiga underkläder (i största syfte att tillfredställa sin make). Och för mig är kontrasten slöja vs sexiga underkläder väldigt stor...Så lär mig! Vet ni hur det funkar med sexakter vs religiösa symboler, lämna en kommentar!

spelcoachutbildad

Publicerad 2010-05-06 11:23:17 i Sex osv.,

Jag sitter just nu och har mailkonferans med RFSL, och jag vill ju bara ha lite datum så jag får komma ut och spela! Jag bor ju liksom i huvudstaden, hur svårt ska det vara att skaka fram lite spelkvällar?!
- fick iaf ett nytt namn nu, och hon ville ha en förklaring på spelcoachutbildningen gick ut på, så tadaa:


Jo, spelcoachutbildningen gällde STOP TALK LISTEN och Velvet som framtagits av RFSL i hivpreventionssyfte. Under tre dagar fick vi utbildning om vad Hivprevention är, genomgång om överförbara sjukdomar och om säkrare sex. Vi pratade anatomi, porr, bra/dåligt sex, normer kring sex och kärlek, raggningstips och massa annat!

Alla dessa ämnen tas upp i de båda spelen, STL som främst är för MSM (män som har sex med män) och Velvet som är för KSK (kvinnor som har sex med kvinnor). Så det var en grundlig och väldigt täckande utbildning på många olika ämnen, som gör att när vi spelar spelen tillsammans med andra har väldigt mycket grundkunskaper och fakta som vi lär ut under spelets gång!
 - Sammanfattningsvis, två spel som tar upp väldigt mycket viktiga och intressanta ämnen som är viktiga att diskutera och reflektera över. Samtidigt som man lär sig mycket information om allt från HIV till hur kuken är uppbyggd, så lär man sig mycket om sig själv! Otroligt lärorikt och kunskapsomfattande spel samtidigt som det är kul!

Så dessa spel kan man spela på allt från stora festivaler till middagar hemma, och går att anpassa efter de deltagare man har med!

ps. var det något jag glömde Aleks?! Eller troru hon nappar på min fina beskrivning? :) Btw, astaggad inför tisdag!

nude

Publicerad 2010-05-06 10:41:13 i Sex osv.,

Hur ofta tittar du på dig själv naken? Verkligen spanar in, känner, klämmer och smeker på din egen kropp? Kan du den redan utan och innan, blir du lite smågenerad när bikinisäsongen närmar sig, el släcker du lampan när du går förbi en spegel naken? 

Enligt mig behöver man inte avguda exakt varenda kvadratcenimeter av sin egen kropp, men jag tror det är löjligt viktigt att man tycker om, älskar och tar hand om sin egen kropp! För vad vore vi utan vår kropp, flygande själar eller vadå?! Hahaha!

Speciellt när det kommer till sexbiten tror jag det är löjligt viktigt att man tycker om, känner och vet vad man gillar och inte gillar! För hur kan man förvänta sig att någon annan ska kunna tillfredställa dig, när dú inte själv har koll på hur det går till?!


Så släpp genansen, strippa och ställ dig framför närmaste spegel! Utforska, känn, acceptera, betrakta, beundra, lär känna och älska din kropp!varför ska man tänka på nån annan än sig själv?

Publicerad 2010-05-06 10:18:45 i

Åh, vad jag älskar dessa ego-mornar! Jag börjar halv ett och har hela förmiddagen fri för att leka och skämma bort mig själv :) Så jag har haft sovmorgon, haft minispa och sen gjort värsta hotellfrukosten! Haha eller jag har kokat ägg och haft på mackan, hur jäklat gott är inte det på en skala? Men bara om man bara pillar bort det gula!

Tiden fram tills att jobbet börjar ska jag maila lite med RFSL om kommande spelkvällar, jag har flera blogginlägg på g, och jag funtar på att hinna med ett kärleksbrev, + att jag måste uppdatera dagboken och kalendern lite! Måste skriva av mig och få ner alla tankar, planer och känslor i skrift.


- perfekta frukosten, visst ser det gott ut? Jag fick matkoma efter varje frukost ute på Sånga Säby, men det finns ju inget godare än frukost<3

sexuell matchning

Publicerad 2010-05-05 22:45:52 i Sex osv.,

Jag har en liten övertygelse, och det är att vi människor matchar med varandra på olika plan. Låter inte det ganska rimligt? Med vissa kanske man matchar på det vänskapliga planet, andra på det sexuella planet, andra på kärleksplanet, och andra på det kulturella planet. Självklart kan man ju matcha på flera olika plan samtidigt, och det är kanske detta som gör att man tror man funnit sin rätta när man finner flera matchningar?!Detta gör att jag är övertygad om att jag och Mr X matchar fullkomligt klockrent på det sexuella planet! Givetvis så matchar vi på massa andra plan också, eller det vet jag iofs kanske inte så mycket om. Men just den sexuella matchningen finns där!

tickle me!

Publicerad 2010-05-05 22:07:15 i Sex osv.,

Hittade dessa små godbitar bland Pom Pom Parlours nyheter sist jag var där, och om jag får ge en vild gissning skulle jag gissa på att de är perfekta gör g-punkten! Har jag prickat rätt med min gissning så är det jag som införskaffar mig en direkt! Är det något jag vill utforska mer på min egen kropp så är det g-punkten...


- visst påminner dom lite om små söta aliens? Men förmodligen klockrena g-punktsstimulerare!

fragacar0@hotmail.com

Publicerad 2010-05-05 21:57:20 i Sex osv.,

Jag känner mig sugen och taggad på att lära ut all sexig, skojig, intressant, allvarlig och klockren fakta som jag sitter på gällande sex, kärlek, relationer, säkrare sex, könisar, hångeltips - allt!!

Så, hit me! Har du något du klurar över, undrar eller tänkt på? Det finns inga dumma frågor, jag kan inte bli generad och jag svarar på allt ;) maila mig på fragacar0@hotmail.com 

Deadline för sexuella äventyr

Publicerad 2010-05-05 21:44:36 i Sex osv.,

För en vecka sen släppte jag informationen om det nya sexprojektet "Kvinnors hemliga sexuella äventyr!", och jag har redan fått väldigt mycket bra respons och några sexiga äventyr har kommit in... ;)

Idag fick jag ett mail från min kära mentor och idol, Katerina Janouch, och hon hälsar att deadline för att skicka in sina äventyr är 1 juni! Tror ni hinner skriva ihop några historier tills dess? Så får hon några månader på att gå igenom, redigera och göra en bok utav allt - den kommer ju ut redan nu i höst!

För att medverka i projektet så behöver du bara vara kvinna och skriva ner din/dina sexuella äventyr och skicka iväg till kjanouch@telia.com och vill du vara helt anonym loggar du in på sexboken@hotmail.com, lösenord: orgasm och sen mejla dina äventyr på kjanouch@telia.com.
Texterna kan vara hur långa som helst och handla om allt sexuellt mellan himmel och jord, det finns inga begränsningar. Det enda man behöver uppge är sin ålder!

Så vad väntar ni på darlings, snuska till det med ditt allra sexigste, roligste, knasigaste eller sämsta sexuella äventyr, skriv ner och skicka iväg! ;)


- nån kanske har haft ett sexuellt äventyr på ett flygplan, och joinat 10000mklubben?!


ps. jag lovar att dela med mig av flera sexuella äventyr framöver... ;) Vi kanske kan köra deal, för varje äventyr Katerina får in som jag kirrat, så delar jag med mig av ett äventyr?!

tuesday break my heart

Publicerad 2010-05-04 21:49:21 i Sex osv.,

Åh, jag är en tönt som saknar honom, men jag har blivit en såndär vanelover - så har han tillbringat en natt här, så blir nästa natt utan honom väldigt tom! Så nu när det gått två dagar så kan man väl säga att jag saknar honom dubbelt? Tiden både flyger iväg och står stilla med honom, men tre veckor har redan passerat sen vi sågs och nästa gång vi ses väntar "the talk"! <3

Nu vill jag bara att det blir torsdag så att jag får känna hans närhet igen och somna nära, nära honom!


jag är kär i dig!

Publicerad 2010-05-04 21:20:10 i Sex osv.,

Minns ni den urläckra och löjligt vackra kvinnan jag visade för några veckor sen? - nu har jag hittat henne igen, och hon är om möjligt ännu vackrare!! Jag blir helt tokig, så vacker är hon! Åh, snacka om att jag har en crush på henne<3


- åh, får man vara sådär löjligt vacker?!<3

Lyckan, eller porr som pappa säger!

Publicerad 2010-05-04 21:05:10 i Sex osv.,

Vi går igenom lite kartonger när jag hittar en liten röd bok, när jag lyfter på den nästan skriker pappa: "Nej, Caro! Den får inte du läsa, det är ju porr!! ... Ja, eller du är ju myndig nu, så du kan väl få läsa den då..."

Lyckan är skriven av Ivar Lo-Johansson och kom ut 1962. "Det är en bok om mogna människors kärlek, med öppna, ärliga och realistiska beskrivningar om två människor som älskar varandra. Innehåller mycket erotiska inslag, men största fokuset ligger på kärleken. Sägs vara världens bästa bok om kärlek!"ps. kan knappt vänta tills jag får sluka den ärliga och kärleksmaxade bok! Kommer med recension när jag är klar ;)

citat pappa

Publicerad 2010-05-04 20:32:30 i min vardag,

Då jag inte träffar pappa allt för mycket gäller det att uppdatera honom om det allra senaste, så jag babblade på om det senaste som hänt i livet, och pappa lyssnar snällt tålmodigt:

C - Så slutligen, glöm att jag tänker svara! Han är ett as, och han är inte ens värd ett svar!
P - Mhm...
(och sen byter vi ämne till att gnälla på folk som kör dåligt och jag uppmuntrar pappa att tuta på allt och alla!)
Låååååång tystnad och sen tutar pappa glatt!
P - Oj då, jag kom visst på att jag kunde tuta, sådär 8 månader senare! (och sen fnissa han nöjt!<3)

Medan vi bär kökssoffan så berättar pappa hur viktigt det är att man kan bära på rätt sätt...

P - Jamen Caro, det är viktigt! Man måste kunna bära saker på rätt sätt, det går inte annars!!
C - Nej nej, bra pappa.
P - Hörru du den där - - -, han kunde ju verkligen inte lyfta! Jag tror nog din syster höll på att kissa på sig när han skulle bära den där soffan, HAHA det gick ju inte! Nehedu, man måste kunna lyfta!


- lilla fina pappa!

pappas flicka

Publicerad 2010-05-04 19:56:16 i min vardag,

Jag har hängt med pappa hela eftermiddagen, vi har flyttat möbler, slängt farlig ämnen, gått igenom tusen kartonger och slutligen pratat kärlek! Och är det något den där karln är bra på, så är det att säga fullkomligt klockrena citat:

C - Ja, så till slut så fick jag nog och bad honom att dra åt helvete!
P - Nääääääääää, Caro! Inte sa du vill så?
C - Jo, för att han är ett as!
P - Men du kunde ju bara bett honom dra till ett varmare ställe...
Det är helvetet man menar då! (tillägger han sen lite tystare)

Nu ska jag laga middag och kirra matlåda inför imorrn, jobbar 8-20 och behöver mycket föda! Försökte hinta minst 3gr till pappa att jag höll på att dö av hunger, men han fattade inte.

öppenhet föder öppenhet

Publicerad 2010-05-03 20:25:07 i Sex osv.,

Detta är nog en av mina starkaste övertygelser här i livet, och egentligen ganska självklart. Är man öppen själv som person, så möter man ofta människor som är öppna tillbaka!
   Är det något jag verkligen uppskattar hos människor så är det när de kan vara öppna, dela med sig av egna erfarenheter, åsikter - det blir en helt annan nivå på umgänget med sådana människor.

Öppenhet när det kommer till sex, känslor och kärlek är något som jag värdesätter löjligt högt i en relation! Det finns inget värre än en människa som agerar sten och tror att man är tankeläsare?! För att det ska funka i en relation, gällande allt från sexlivet till vilken youghurt man ska äta på mornarna - så är det öppenhet som gäller!

För hur ska man annars få en relation att gå runt, hålla och ge så mycket kärlek och glädje som det bara går - om man inte vågar vara öppen med vad man känner, tycker, tänker och vad man vill ha? Konstigt det där, den man är allra närmast i livet, är ofta den man inte vågar öppna sig helt för... Jag är övertygad om att om människor som levde i tvåsamhet skulle våga vara mer öppna, på alla plan i livet - så skulle skilsmässorna minska och brustna hjärtan skulle inte vara lika vanligt.

hanky panky, ja tack!

Publicerad 2010-05-03 20:01:13 i

Jag skulle utan problem kunna tänka mig att någon monterar ner hela Hanky Pankys avdelning, och monterar upp den hemma hos mig! Fatta att ha en riktig walk in closet/avdelning hemma hos sig med bara sexiga undies! Lovely!ps. finns det egentligen några skönare undies än Hanky Panky? Jag älskar vartendaste dyrbara par jag äger!

hur kan det finnas rädsla att förlora för någon jag inte känner?

Publicerad 2010-05-03 19:36:26 i Sex osv.,

Jag vet inte, jag har faktiskt ingen aning om varför jag reagerade så starkt, eller varför han reagerade så starkt. Och mitt bland alla tårar, ångest och frågor från hans sida så utbrister jag "jag har ju för fan bara känt dig i tre veckor, och jag är redan rädd för att förlora dig!!" - och det var väl ungefär efter den meningen han insåg att jag inte var hiv-mannen som ville smitta honom med något okänt. Blicken han gav mig efter det ögonblicket borrade sig rätt in i själen, i hjärtat och jag ville aldrig att ögonblicket skulle ta slut och vår ögonkontakt brytas.
- hur kan det finnas rädsla att förlora för någon jag inte känner?

det finns inget bra tillfälle

Publicerad 2010-05-03 19:13:32 i Sex osv.,

Jaha, igår blev det sagt. El igår kom det snarare fram för Mr X att jag bär på en sjukdom och går på en behandling. Scenen är som tagen ur ett sånt där ögonblick då Gud tycker att det är lite lite för underbart, så vi rör om i grytan och phuckar upp lite...

Vi har precis haft kanonsex, båda ligger flämtandes och fnissandes nakna och omslingrade, när han säger - "men vad är det för röda cirklar du har på magen?!"
- och är det något jag inte kan här i livet så är det att ljuga! Så jag sa exakt som det var typ såhär: "Detta kommer låta så sjukt jävla mycket värre än det är, fan, jag har tagit en spruta där... som jag kör en gång i veckan... för att jag går på en behandling... för att jag behandlas för Hepatit C..."

Och ja, det var riktigt jävla jobbigt, stämningen liksom gick från toppensex-lycka till begravning... Ångest, oro, ilska, sorg, förbannad, kärlek, svek - säg någon känsla som inte tokbubblade i min kropp? Det var rädsla för att förlora honom, ångest för att det inte finns något bra tillfälle sorg över alla vänner jag förlorat, ilska över att jag inte gjort något för att få denna sjukdom och kärlek när han tog mig i sin famn! (och ja, jag grät!! I hans famn!! Jag grät som ett litet barn, snörvla och snora och blev till en panda på tre sek och smetade ut mascara över hela hans kinder!)

Jag kände mig som en svekfull pesten som inte sagt något från början, vilket han tog hårdast på. Men jag förklarade så gott jag kunde och krävde att han i gensvar skulle vara helt ärlig mot mig med sina tankar, funderingar och frågor - då det inte är direkt ett ämne man tar en fika över och sen är det ute ur världen...


Vad kan man säga, nu är det sagt, han tog det löjligt bra och viskade fina ord till mig, och på något sätt kom vi varandra ett stort steg närmre nu! Han vet om det hela och inväntar nu augusti med mig<3 Nu håller jag bara tummarna för att han är reko, smälter detta bra och finns kvar!

Undies för bröllopet!

Publicerad 2010-05-02 17:11:31 i

Det är nästan så att jag önskar att någon (helst Mr X el Johnny Depp) skulle poppa frågan, så att jag skulle få bära dessa sexiga små trosor från Hanky Panky
Annars skulle det funka om någon i min närhet gifte sig så att jag får vara brudtärna och bära "Bridesmaid-trosorna"! 

 
- på de ljusblåa står det "Bride" broderat med små diamanter, som jag utan problem skulle kunna bära under bröllopsnatten...


- eller dessa svarta, sexiga och klockrena!

surprise, typ!

Publicerad 2010-05-02 17:02:54 i Sex osv.,

Mr X är på väg över och jag funtar på om jag kanske ska öppna i bara undies! (kombon är borta på castings, så det blir ingen nakenchock!) Eller det kanske lite för öppet och rak på sak? Iofs så är det ju så jag funkar i ett nötskal, fast å andra sidan så är det ju något sexigt i att bli avklädd utav en annan människa...

Man kanske kan köra en kombo med undies som döljs under jättelite kläder och som är lätt att ta av?! ;)rastlös

Publicerad 2010-05-02 13:35:56 i

Jag måste få tiden att gå, så nu har jag mailat iväg lite mer sexprojektmail - resten av tiden fram tills att han kommer tänkte jag tillbringa i solen på balkongen och läsa igenom en hög skvallertidningar!


- i år ska jag bli lika brun som förra sommaren, om inte brunare! Då såg jag ju ut såhär:

pirr

Publicerad 2010-05-02 13:20:38 i Sex osv.,

Åh, jag vill bara att klockan ska ticka iväg sådär lagom så att han är här när som helst, egentligen skulle han ha kommit i natt, då båda var vakna, men jag somnade i vår smskonversation så han åkte hem till sig och jag sov vidare ensam... Så nu längtar jag bara tills han vaknar till liv och kastar sig på första bästa tub, och sen plingar på min dörr med det där söta leende som väcker fjärilar i magen till liv!

Det har bara gått fyra dagar sen vi sågs, men jag sitter ändå har och toklängtar tills jag får träffa honom igen! Jag vill höra allt om hans valborg, vem som blev fullast, skandalerna och vad han tycker om denna högtid. Jag vill se hans fina leende och höra hans skratt när jag berättar om min helg, allt om gayklubben och allt annat roligt som hänt.

Vårkänslor, kärlekskänslor, hormoner, sockerdricka i blodet, fjärilar i magen, ett fniss som alltid är redo att bubbla upp när han är nära - allt!

årets första grillning

Publicerad 2010-05-02 12:01:55 i party-larty,

Fina Jennie har fyllt år, så vi firade henne igår med att köra årets första grillning utomhus, sen avslutades kvällen med löjligt god efterrätt, massa skratt, dreads och utredning av världens största garntrassel!

             

tack för en supermysig kväll alla söta!

svar på tal

Publicerad 2010-05-02 11:52:18 i Sex osv.,

Jag efterlyste ju att saftigt svar på ett svinigt sms, för jag insåg att han nog inte skulle fatta dissen om jag bara ignorerade... Så igår komponerade jag ihop ett riktigt saftigt och klockrent svar!

"Du är ett jävla as som inte vet hur man uppför sig! Dt är ingen idé att vi hörs ngt mer, för jag vill inte träffa dig. Radera mitt nr!"

Vad är det prästerna brukar säga? Ont ska med ont bedrivas?! Passar jäkligt bra in på honom, han som var troende och allt. Haha som ni förstår har jag inte fått något svar, och jag hoppas att han lider, mår dåligt och fattar vilket jäkla patetiskt as han är!

ps. vill du läsa hans sms som jag svarade på, så tryck här!

godmorgon våren

Publicerad 2010-05-02 11:45:21 i min vardag,

Vaknade med solen i ögonen, så pigg och glad gav jag mig ut på en timmes powerwalk - njöt av solen som stack i ögonen, kikade på blommor som slog ut och fnissade åt barn som lärde sig cykla! Våren är här!

Senare under dagen kommer Mr X hit, ska bli så mysigt för jag har saknat den där karln!!<3 Men innan dess ska jag skriva lite kärleksbrev, panikstäda, och skicka ut lite mer info om nya sexprojektet.
- jag älskar mitt liv just nu, tusen spännande, roliga och sexiga bollar i luften och det ena roliga efter det andra bara dyker upp och planeras in i mitt liv! Love it!

bra.

Publicerad 2010-05-02 00:24:47 i

Det här blev en såndär natt då jag bara längtar, längtar, längtar tills den dag då jag på folks frågan om hur jag mår, enbart kan svara "Bra.". - för jag vet inte om det är jag som inbillar mig, eller om det faktiskt är så, men just nu känns det som att alla som frågar liksom väntar på en fortsättning på meningen. Som att ett enkelt "bra" inte är godkänt, utan det blir en liten paus, och sen fortsätter jag att babbla på om att jag visst mår bra, medicineringen går prima och berättar exakt hur många veckor det är kvar...

Och jag vet att folk bryr sig, vänner, familj, släkt och alla fina är löjligt älskvärda som stöttar, frågar och finns där - och dessa människor kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat!

- men det skulle bara vara så jäkla skönt att inte ha den där pausen flåsandes i nacken, och att ett "bra" räckte.

Helt ärligt så är jag så jävla äckligt trött på min sjukdom, jag har levt med den "aktivt" i snart ett år nu, haft den snurrandes i mina tankar konstant sen dag ett och ständigt medveten om min sjukdom. Och jag är så trött att jag kräks på den! För jag är inte min sjukdom, det är bara något jag har just nu...

- jag är trött på att få frågor (som jag vet är av omtanke, men som ändå ständigt påminner om att något inte är helt hundra med mig)
- jag är galet trött på viktkommentarer, för ja, jag har gått ner över 10kg, sånt som händer när man blir dumpad av det man trodde var ens livs kärlek och får ett sjukdomsbesked inom loppet av en vecka...
- jag hatar att jag måste försvara mig i alkoholfrågan, för det är inte okej för en ung, framåt och ickereligiös kvinna att inte vilja dricka alkohol, så går det ju inte till i vårt samhälle!

Jag försöker leva ett så "Normalt" liv jag bara kan, och jag njuter av att bryta exakt alla förhållningsregler som min äckligt dumma psykoteraput gav mig, och jag njuter av kicken att sätta mig själv på prov och se hur jag klarar av mer och mer som ingen trodde att jag skulle kunna! Tabletterna tar jag i ren rutin, så det känns som mitt vanliga liv numera. Men det är när jag sitter där med sprutan redo på onsdagsförmiddagarna, jag ser hur medicinen blandas och jag tänker "att denna lilla blandning är det som dödar viruset och gör mig frisk!" samtidigt som jag i samma ögonblick som nålen går in i huden, vet att jag inte är "normal".ps. så snälla fina vänner - kan vi inte bara ta en paus från sjukdomssnacket?! Jag mår äckligt bra, behandlingen rullar på och jag är så gott som frisk! Därmed känner jag inte för att ständigt bli påmind och känna flåset i nacken. Får jag någon ny biverkning el annat vajsing, så blir ni uppdaterade - men annars, så kan vi väl bara låtsas som att det inte finns någon diagnos?! <3

vare fest igår eller?

Publicerad 2010-05-01 13:41:16 i party-larty,

Mitt hår var helt indränkt i öl, svett och cigarettrök efter gårdagen, + att fem timmars sömn efter en hel natts dansande gör ju inte direkt mirakel för kroppen!
   Så man kan ju säga att jag såg mer sliten ut än vad jag känner mig, jag är sådär löjligt glad, dansar runt till radion och fnissar åt gårdagen - älskar dessa kvällar som ger så mycket eftereffekt!


- före

- och efter


- nu ska ge mig iväg till stan och möta upp fina Ellen! Sen ska vi vidare och fira Jennie :)

Colour of love -

Publicerad 2010-05-01 12:39:22 i Sex osv.,

Igår fick jag ett väldigt roligt, intressant och världsbäst erbjudande av fina Aleks - och om allt klaffar och blir som jag vill så kommer jag få gå en Colour of Love-utbildning, ledd av Aleks, och sen få följa med som informatör på Sweden Rock Festival! 

Hur jäkla kul och underbart är inte detta erbjudande på en skala?! Aaah, jag är så jäkla taggad!!


- haha jag och aleks på irländska puben igår!


ps. Colour of Love är en säkrare sex-kampanj som drivs av RFSL, RFSU och RFSL Ungdom. Man snackar om sex, säkrare sex och kondomanvändning med ungdomar.

rfsl´s yngsta medlem?

Publicerad 2010-05-01 12:00:31 i Sex osv.,

Denna lilla scen utspelade sig i fredags tillsammans med mina små ettor, och ju mer jag tänker på den desto mer bara avgudar jag barns sätt att tänka! För det är så ärligt, öppet och klockrent :)


Liten pojke - Fröken Caro, dom är dumma mot mig och säger att bara för att jag har långt hår så måste jag vara tjej! men jag är ju pojke!

C
- Ja, dom är dumma! För vi har pratat om det här många gånger lilla vän, och du vet ju att man får ha exakt vilken längd på håret man vill, du kan vara tjej som har kort hår, el kille som har långt hår - det väljer du själv! Och det har inget att göra med om du är kille eller tjej!

Liten flicka
- Nej, för det är vad man känner sig som på insidan som avgör det!


Asså kan det bli mer klockrent och ärligare än så?! Vi pratar om en sjuårig flicka, som är så fullkomligt intelligent och rak på sak. Denna mening gick rätt in i hjärtat på mig<3

gayklubb

Publicerad 2010-05-01 11:37:48 i Sex osv.,

Det är något särskilt med gayklubbar, och jag vet inte om det är för att jag alltid blir sådär löjligt varm i hjärtat av att se all kärlek som finns där - men det är en speciell feeling och atmosfär på gayklubbar!
Alla dansar för glatta livet, är glada, skrattar och ler, det är så mycket kärlek, lycka och sex i luften. Alla är sin egen Britney, sjunger med riktig inlevelse till alla schlagerlåtar och det går inte att inte bli lycklig och taggad!

Jag vet inte om det är en så pass öppen och fri zon som alla är så glada och lyckliga, men det måste väl ha något med det att göra? Eller att alla bara släpper spärrarna, kör på sitt eget race och sprider kärlek<3

Oavsett vilket så älskar, älskar, älskar jag gayklubbar! Man träffar alltid någon man känner, folk är trevliga och man får dansa ifred till bästa musiken! Mer gayklubbar åt folket!

lusthuset, gayklubb och en jäkla massa skratt!

Publicerad 2010-05-01 11:16:19 i party-larty,

Det här var nog helt oslagbart min bästa valborg, minns inte sist jag skrattade så sjukt mycket som jag gjorde igår! Jag fick tom kramp i mina befintliga kuksugarmuskler, och Aleks i sina ickebefintliga, hahaha!

Här kommer en liten bild och -textkavalkad om gårdagen:


- vi började kvällen med häng i kära Lusthuset, sexsnack medan regnet öste ner


- sen fortsätte vi till en irländsk pub i gamla stan


- fina Natti dök upp så vi dansade oss väldigt svettiga!


- Linda Bengtzing och Velvet uppträdde, och jag dog lite! Jag lovar att man kunde ta på kåtheten som fanns i luften när dessa två uppträdde, my god!


- happy Valborg!


- sen dansa vi house, så pass mycket att jag fick håll!!


- slutligen donken!

bästa kvällen ever?!

Publicerad 2010-05-01 10:46:52 i party-larty,

Fy fan vad jag hade kul igår! Jag hade ju världens valborgsångest och var inställd på en sådär halvfisig kväll, men den blev guld från början till slut! Jag ska alldeles strax berätta alla spännande och sexiga detaljer om natten, måste bara göra mig en kopp te först och gå igenom alla bilder, har skrikit och skrattat sönder min hals, haha :)

Men jag kan ju säga så mycket som detta, min kväll innehöll: inte en droppe sprit, galet mycket dans till allt från svensk schlager till house i kulvertar, inspringning i en gammal thgare, ett gammalt ligg och en arbetskollega, sjukt mycket skratt och roliga historier, en irländsk pub, sexsnack om allt mellan himmel och jord, Natti, och slutligen en donken!

Jag tror jag kom i säng vid fem, och vaknade pigg vid 10! Min kropp är inte van vid dessa kvällar och har ingen kunskap i att ställa om sig för att få mer sömn... Men men, man lever ju bara en gång :)
Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela