godnatt.

Jag är fan helt slutkörd, fick nyss en adrenalinkick och tänkte springa in till sergel för att kunna delta i demonstrationen för "Ship to Gaza"  - men jag har fått punka.

Det är bara så mycket tankar som bubblar, jag orkar inte engagera mig i människors ovilja, jag vill ha sommarlov och slippa stressen, och dessutom så börjar jag bli lite nervös inför mitt läkarbesök imorgon.


Jag minns fortfarande den där djupa sucken när min läkare glatt sa "men då ses vi igen då Caro vecka 14" - och det är imorrn! Tiden har bara försvunnit, jag har kickat sönder allt virus och är numera virusfri! Gode gud, allah, Zoroasternas Herre - gör så att jag får förkorta min behandling och gör så att min läkare bara har fina saker att säga imorgon.Så nu tänkte jag bädda ner mig, äta lyxig matlåda från mamma och gräva ner mig i någon chiclit.

v 22

Fan vad tiden bara försvinner, man hinner ju knappt njuta och uppleva när tiden går så fort att man inte ens hänger med. Dagarna bara rullar på och snart får jag sommarlov! Men först ska denna vecka också avverkas:

- sista dagen på skolan
- detox börjar
- läkartid
- till fina syster med middag och övernattning
- deadline för "Kvinnors sexuella äventyr"
- deadline för spelcoach STL och Velvet
- ledig tre hela dagar
- kanske en el två dejter?!
- avslutningsmiddag med fritidset
- Colour of love-utbildning!!(förhoppningsvis)
- plantera och göra min balkong sommarfin
- läsa ut lite böcker
- kanske börja kika lite på körboken...
- spika midsommar?!
- färga håret!
- spa-dag

Haha shit pommes, vilken jäkla slapp vecka detta kommer bli! Jag har ju för fan inget seriöst inbokat, förutom ett litet läkarbesök då. Resten av tiden är ren glass-tid, full med njutning, kärlek, sömn och skratt! Love it.

ship to gaza

När jag först hörde om detta tyckte jag det lät så jäkla bra - massa stora skepp som ska ta sig förbi israelerna avskärning av gaza med mat och annat. Vilka hjältar, kämpar och fighters för mänskliga rättigheter. Och jag önskade att jag var med på en av de 6 båtarna...

Dagen efter fick jag veta att jag kände 5 svenskar som är med på båtarna, varav en kvinna var bland de första som höll i  mig som nykläckt och följt med under hela min uppväxt, en annan är en av Sveriges största författare, Henning Mankell.

Imorrse blev båtarna attackerade av israeliska militärer, och blev tillfångatagna, blev ifråntagna mobiler, datorer och allt sådant. På en av båtarna öppnade militärerna eld - 19 döda och 36 skadade. Och jag känner två som är med på just den båten.Samtidigt som jag är äckligt jäkla stolt över att jag har så fina människor i min närhet som är med och kämpar för andra människor, ger sin tid, energi och liv för att stötta andra som utsätts för fötryck, våld och misär - så får jag en stor klump i magen över att människor kan vara så pass grymma. Hur kan detta gå till?
- jag bara hoppas att de blir frisläppta, överlever och lyckas ta sig hem. Samt att Israelerna häver blockaden. Annars är jag fan med på nästa båt!

utbildning på g!

Fick svar från Colour of Love idag, och det är en utbildning nu på lördag som jag ska försöka flörta in mig på! Vore så jäkla kul om jag kom med och fick gå ännu ett steg på min egensnickrade utbildning till att bli sexolog!!

Förra utbildning som gjorde mig till spelcoach för Stop Talk Listen och Velvet var så jäkla bra. Jag lärde mig löjligt mycket, blev fullmatad med massa intressant kunskap om sex, kärlek, könssjukdomar, hiv, säkrare sex, raggningstips, sexualitet + massa massa mer!
- och imorrn är det deadline för våra spelcoachomgångar - så inom kort kommer jag få hem mitt certifikat! Sen ska jag bege mig ut på skolor, företag, festivaler, fester och spela.Det är så jäkla mycket spännande på gång, och jag älskar att jag själv får vara med och välja ut, uppleva och bygga upp min egen kunskapsbas för att kunna bli Sveriges bästa och yngsta sexolog! Det där med yrkestiteln är något jag kirrar senare... ;)

colour of love

Så, nu har jag skickat en intresseanmälan till att bli informatör för Colour of Love!
- som är ett samarbete mellan RFSL, RFSU och RFSL Ungdom och är en kampanj om säkrare sex!

Är du intresserad av sexualpolitik, sexualitet och säkrare sex? Då kanske du passar bra som informatör. Kampanjen fokuserar på samtalsbaserade metoder inom uppsökande verksamhet och det innebär att du som informatör aktivt söker upp personer och leder samtal om sex, njutning och säkrare sex.

Åh, det verkar så jäkla bra och intressant, jag vill verkligen komma med och bli informatör! Finns det något jag verkligen tycker om att snacka om så är det ju säkrare sex, sexualitet och hur man ska kunna njuta av sex på ett skönt och säkert sätt!

Så håll tummarna för att jag kommer med!