duschtips!

Apropå duschar, så här har ni mina bästa tips för riktigt bra duschmys!

  1. Just kontakten mellan hud och vatten bildar en ganska sträv men härlig känsla, detta märker ni främst vid oralsex! Speciellt om ni utför det samtidigt som vattnet rinner imellan mun och kön.
  2. Tänk på att inte blockera avloppet! Kanske inte så sexig info, men det blir så jäkla lätt översvämning. (vi råkade orsaka en senast i måndags...)
  3. Använd gärna mycket tvål när ni ska smeka varandras kroppar - MEN, fittan och kuken tycker inte om att få tvål på/i sig! Förhuden och pungen funkar på kuken, och liksom "utanpå" fittan, men inte in under förhuden eller närmare än blygdläpparna! Då phuckar man upp bakteriefloran.
  4. RFSU har gjort några jäkligt fina och bra produkter, varav en är just fitt/kuk-tvål! Känns ungefär som glidmedel och är jäkligt uppskattad ;)
  5. Använd gärna handdukar på golvet för att göra sexet skönare! men blockera som sagt inte avloppet.
  6. Ta hjälp av saker i badrummet för att bilda roliga sexställningar! Handfat, badkar, fotpall, tvättkorg, toalett, byråer - alla dessa möblemang är finfina som redskap. Jag ska för övrigt införskaffa mig en fotpall ganska snart... ;)
  7. Tänk på att inte duscha för varmt och ha sex länge - den kombon kan lätt leda till svimningsattacker! Inte det sexigaste kanske.