sexualupplysare och bokälskare

firning <3

Publicerad 2010-05-26 22:29:16 i

När jag berättade för mamma om det fina samtalet, alltså min friskförklaring, så blev första frågan: Men hur ska vi fira?! Jag ville egentligen ha baklava, eller helst en stor chokladtårta, iaf något riktigt sött! Haha, typiskt Wikbros att fira genom att äta - och det blev slutligen en väldigt stor och löjligt god Creme Brulée!och det märks att det är vår, för nu bjuder fina mamma på lunch utomhus och jag kör min obligatoriska räksallad och räkor i röd curry - finns ingen bättre mat på söder!


ps. för er som undrar, jag önskar mig en såndär flashig sockerbrännare för att kunna göra egna creme brulée! Det kan vara en födelsedagspresent, eller typ - grattis-du-kicka-sönder-allt-virus-i-kroppen-gåva, eller bara för att ni tycker om mig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela