sexualupplysare och bokälskare

friends with benefits

Publicerad 2010-05-20 09:26:46 i Sex osv.,

Jag tänker alltid på One Three Hill när jag hör den meningen, för visst är det detta som Luke har med både Peyton och Brooke?! Riktigt smaskigt triangeldrama det där...

Friends with benefits - så som jag tolkar det så är det när två personer väljer att vara vänner men fortsätter att ligga med varandra när lusten infaller sig!
- och finns det egentligen någon mer klockren lösning?!

För visst kan det bli så att kärleksbiten inte funkade, men man vill fortfarande umgås och hänga med personen, då man tycker om varandra men hjärtat kanske inte är med till hundra - så man fortsätter att ses och ligga iaf. För varför ska man kasta bort underbart sex, njutning och passion bara för att hjärtat inte dunkar?! Så länge lusten och kåtheten finns så ser jag inga problem med detta upplägg! Dock gäller det att båda är inställda på samma sak och är fullkomligt ärliga med sina känslor.

Men vad tycker ni? Kan det funka, på riktigt och inte bara i en ungdomsserie?! Och hur bestämmer man något sånt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela