it´s just a little crusch.

Det var inte förrens för exakt en vecka sen som jag förstod den verkliga betydelsen av "bitterljuvt", innan dess var det bara ett ord i min vokabulär, som jag knappt använde.

Han kom över - långa kramar, ömhet, smekande händer, trevande fingrar, hud mot hud, kyssar som aldrig tog slut, hjärtan som dunkade hårt i halsgropen, en vilja, lust, skrik efter närhet och kärlek.

Tre meningar, eko, dött, stumhet. - Väcktes till liv av hans fina beröring, trevande händer som ville väl och som både gjorde ont men skapade upphetsning. Menade han allvar? Ja. Och sen kom tårarna.

Bitterljuvt - vi tillbringade över 5 timmar med att gråta, salta tårar som droppade ner för vackra ögon som jag aldrig kan tröttna på. Tårar som aldrig tog slut, trillade ner för våra kinder och blandades ut över ansikte och hud med saliv från heta kyssar.

Växelvis tårar, kyssar, fina ord, smekande händer, smärta, okunskap, njutning, kärlek, sorg, minnen, planer vi löst pratat om, kåthet, eko. 


- han hann med den sista tuben den natten, han vågade inte stanna kvar över natten då han inte stod ut med tanken att säga hej då gråtandes vid tuben. Sista kyssarna i hallen med så mycket passion och längtan efter njutning som blandades med tårar av smärta då detta kanske var sista gången vi sågs.

<3

0 kommentarer