sexualupplysare och bokälskare

jag minns mina älskare och hur de brukade ta på mig

Publicerad 2010-05-18 21:51:13 i Sex osv.,

- så heter boken jag just nu läser av Kerstin Thorvall, och precis som titeln avslöjar så handlar boken om olika älskare Kerstin haft under sitt liv - skrivet så öppet, ärligt, naket, sexigt, kärleksbombat och bra! Jag vet liksom inte vad jag ska göra när boken är slut, så bra är den.Tänkte passa på att inspirera och påminna er mina fina läsare om sexprojektet! Där får ni ju liksom Kerstin skriva ner era allra snuskigaste, sexigaste, fantastiska, ärligaste, knäppaste, kärleksfullaste eller roligaste sexäventyren ni haft! ;)

Skriv ner era historier och maila iväg till kjanouch@telia.com  och vill ni göra det helt anonymt så loggar ni in på hotmailkonto sexboken@hotmail.com  med lösen: orgasm, och därefter skickar ni iväg det till Katerina!


Så vad väntar ni på?! Ta fram ert sexigaste äventyr, skriv ner och skicka iväg! Det kommer bli så kul sen när boken kommer ut i höst, jag lovar att avslöja alla mina äventyr, av de som kommer i tryck iaf... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela