sexualupplysare och bokälskare

lets do this.

Publicerad 2010-05-19 20:48:37 i min vardag,

  • har precis överlevt ett 12h pass, och är sådär trött att jag inte riktigt vet vad jag gör. Dessutom kör jag ungefärligt samma pass fre, lör och sön.
  • fick idag ändrad medicinsk dos efter överlägning av läkare och sjuksyster, vet faktiskt inte vad det betyder eller innebär. Vet bara att jag just nu har alldeles för lågt hb och jämt trött.
  • imorrn är det veckorevyns blogawards mingel, och jag ser mest fram emot att få träffa fina Hannah! dessutom sitter ju inte en goodiebag fel.
  • jag älskar att det inte existerar någon sorg eller smärta, utan att det enda som pumpar runt i kroppen är ren och ärlig skadeglädje...
  • är hos mamma och ska ta ett långt skumbad och försöka komma tillbaka till livet - sen ska jag ladda över och gå igenom alla bilder från Barcelona!

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2010-05-20 04:23:13

Vad an denna medicinändring? Jag ringer dig så snart jag vaknat. Kris kan man säga.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela