öppenhet föder öppenhet

Detta är nog en av mina starkaste övertygelser här i livet, och egentligen ganska självklart. Är man öppen själv som person, så möter man ofta människor som är öppna tillbaka!
   Är det något jag verkligen uppskattar hos människor så är det när de kan vara öppna, dela med sig av egna erfarenheter, åsikter - det blir en helt annan nivå på umgänget med sådana människor.

Öppenhet när det kommer till sex, känslor och kärlek är något som jag värdesätter löjligt högt i en relation! Det finns inget värre än en människa som agerar sten och tror att man är tankeläsare?! För att det ska funka i en relation, gällande allt från sexlivet till vilken youghurt man ska äta på mornarna - så är det öppenhet som gäller!

För hur ska man annars få en relation att gå runt, hålla och ge så mycket kärlek och glädje som det bara går - om man inte vågar vara öppen med vad man känner, tycker, tänker och vad man vill ha? Konstigt det där, den man är allra närmast i livet, är ofta den man inte vågar öppna sig helt för... Jag är övertygad om att om människor som levde i tvåsamhet skulle våga vara mer öppna, på alla plan i livet - så skulle skilsmässorna minska och brustna hjärtan skulle inte vara lika vanligt.

4 kommentarer
S.

Håller med dig,

Linda

True, det är inte alltid lätt det dära.

Aleks Ekstrand

som alltid måste jag börja med att säga grym blogg :)

me like dina åsikter :P



ja nunnan alltså.. detta var intressant.. men de va inte de enda denna kväll värt att skratta åt :)

vi har ju hånglet, dvärgflatan, fluffhåret, ja listan blir lång.. de va en kul kväll..

måste göras om snart!!!



btw, blir nog inge skellefte... :(



puss puss

Emma-FOTOBLOGG

Ja de har jag!;)<3