sexualupplysare och bokälskare

Stop Talk Listen

Publicerad 2010-05-25 23:36:44 i Sex osv.,

Har precis vinkat av Naddi, Jennie och Elsa efter en helkväll med middag, tedrickande och en lång spelomgång av Stop Talk Listen! Och vilken spelomgång, jag är typ euforisk!
- det är svårt att sätta fingret på det, men det blev bara så lyckat! Så härligt klimat och härlig stämning. Man kunde säga vad som helst, rakt ut, utan att tänka - och det kändes bara så bra :)

Vi hann bland annat fördjupa oss på porr, hiv, vad är egentligen säkrare sex? vad är bra och vad är dåligt sex? och väldigt mycket annat sexigt, spännande, intressant och roligt! Tack för en superkväll <3


- jag bara älskar dessa öppna och fria samtal när det inte spelar någon roll vad man säger, för det man tänker är ändå ens egna tankar och åsikter, som mottages med respekt - och som sedan bidrar till djupare och bättre diskussioner!

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2010-05-26 08:05:03

SV: jag ser ju oxå ut som ett mongo på bilden, har bara inte så många på oss liksom hahahaha

Postat av: car0 - passion for passion

Publicerad 2010-05-26 21:20:31

vi måste därmed ta flera på oss gemensamt!! :D det kan nog ordnas ganska lätt! ;) men du får inte sucka åt mig då!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela