sexualupplysare och bokälskare

survivor

Publicerad 2010-05-24 10:04:15 i min vardag,

Jag överlevde tandläkaren, kvinnan var jäkligt reko och när jag berättade om hepatit c så sa hon bara "det var bra att du berättade det för mig" och sen fick jag fylla i en hälsodeklaration!
- förutom att jag måste börja använda tandtråd så har jag fått frätskador på tänderna pga för mycket energidrycker!! Fräscht va?!
 

Förövrigt så tycker jag att tandläkare är ett jäkligt spännande yrke! Hur kommer man liksom på att man vill ägna sitt liv åt att gräva i andra människors munnar? Och varför finns det egentligen så jäkla mycket små sladdgrejer som ska användas i munnen? Går det att få in alla på en och samma gång? Och när man tar foton i munnen, och sköterskan går ut pga strålningen, får jag i mig någon strålning då?


- sökte på fluortant och fick upp denna bild. Det skulle nog bli lite roligare att gå till tandis om dom såg ut så...

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-05-24 19:05:48

du utsätts för strålning, anledningen till att de går ut är för att de gör det där flera gånger per dag under flera år vilket ökar risken att åka illa ut pga strålningen

Postat av: caro - passion for passion!

Publicerad 2010-05-24 20:48:23

okej, då hänger jag med! och jag som bara utsätts för det kanske en gång varannat år är det ingen fara för :) tack för svaret!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela