sexualupplysare och bokälskare

tantsnusk

Publicerad 2010-05-18 20:42:08 i Sex osv.,

När jag ändå pratar om Kerstin Thorvall, så har hon snabbt blivit en förebild för mig vad det gäller skrivandet. Hon har ett sätt att använda språket på, som gör att man inte kan sluta läsa, det finns en äkthet, en vardag och en öppenhet som är fullkomligt oslagbar! Hon är fullkomligt öppen, rak och ärlig när det kommer till sex, lust, njutning och kärlek - så underbart!

Jag vill också kunna skriva som hon, fast på mitt egna sätt - men ändå få med den där härliga känslan, få folk att känna igen sig, äktheten, ärligheten, öppenheten, friheten, sexet, kärleken och känslorna - allt det där viktiga som så många tar för givet.

Det kanske är tantsnusk jag ska skriva? För gott om fantasier har jag, erfarenheter med för den delen, - nu vill jag bara lyckas kombinera detta med bra budskap som når ut och fastnar i folks hjärtan och hjärnor. Skakar om och väcker diskussioner.

Mina vänner, jag har hittat ett mål med mitt skrivande! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela