sexualupplysare och bokälskare

vamos a casa

Publicerad 2010-05-16 15:22:29 i resor,

Det ar ju sondag idag, sa alla butiker var stangda! Det enda som var oppet var restauranger, cafeèr och andra typer av matstallen - sa var dag har bestatt av en gigantisk gudidad tur av mig sjalv over hela Barcelona + matintag, tapas och Starbucks varje halvtimme!
Solen skiner lojligt mycket och om det inte vore for vart boende skulle jag utan problem kunna stanna minst en vecka till! Folket ar vanligt har och hjalper oss fram till alla sevardigheter, tar fina foton och ar sadar allmant sota! Spanjorer har den dar harliga oppenheten, gastfrivilliga, glada och trevliga - bokstavligen "Mi casa es su casa"!

Nu ska vi packa ihop det sista och sen till fots lokalisera flygbussen och sedan ta oss mot flygplatsen. Vid 7 gar planet, sa vi hinner nog med en sista Starbucks innan dess! :)

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-06-03 06:22:30

Det finns ett köpcentrum som har öppet söndagar!!

Det ligger vid hamnen , vid akvariumet och heter "Maremagnum"

-Då vet du till nästa gång ;0)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela