preventivmedel

Man kan nöta sönder ämnet preventivmedel, men för att sammanfatta så kan en säga att jag älskar kondomer som är det absolut bästa sättet att skydda sig och att jag är för p-piller.
- när det gäller enstaka liggtillfällen så är kondomen enklast att plocka fram, det är säkrast och smidigast för både om man sysslar med den sortens sex där kondomen är nödvändig.

I längre förhållande är p-piller ett bra sätt att skydda sig mot graviditet, men skyddar inte mot några könisar. Fast då gäller det att testa sig fram till en lämplig sort som känns bra på alla sätt och vis. På närmaste ums kan de alltid hjälpa en till ett lämpligt sätt för dig att skydda dig.

Och det är alltid 100% mot 100% skyldighet till att skydda sig!

ps. när det kommer till att skjuta på mensen ska en tänka på att inte göra det för ofta. Det kan liksom bildas som en backlash i kroppen som leder till att i princip all mens man "flyttat bort" kommer, på en och samma gång. Det har hänt mig, och utan att säga för mycket kan jag meddela att det är ungefär en xxx-large tampong var 30e min.
2 kommentarer
Inte ett fan av Wendela

Vem är det som tävlar om att vara värst?

Att skriva om sex är när det finns 1000tals bloggar om det, är ju bara ett sätt att försöka för läsare.

caro - passion for passion

jag tror inte jag fattar din kommentar? Wendela, är inte det en del av aftonbladet?!

- och ja, det är säkert minst 1000 bloggar till som skriver om sex. Men ska jag sluta skriva om det bara för det?



Stackars lilla idiot! Jag ska ju bli sexolog och mitt främsta mål är att arbeta med hivprevention, säkrare sex-info och ungdomar. Ska jag inte gör det för att andra gjort det innan/gör det nu?



Och värst, det är jag nog knappast. Jag bara skriver om saker jag lärt mig och blandar det med självupplevda historier. :)