kill/tjej-toaletter

Kan någon ge mig en enda vettig förklaring till varför vi fortfarande har detta koncept kvar? För jag har aldrig fattat det. Vi är ju alla lika kissnödiga människor! Visst, rent anatomiskt att kuk-bärare har lyxen att kissa enklare och därmed ränna, det förstår jag. Men resten är en gåta.

Så det var ungefär därför jag tog Anna i handen, dissade tjejtoakön som var ungefär 5mil lång och gick in på herrarnas. Sa tja till grabbarna i rännan och gick in på det lediga toabåset. När det Annas tur ifrågasatte en snubbe vad jag gjorde där.
- Men du, haru sett köerna på tjejernas eller? Jag vet inte vad dom gör, inte kissar dom iaf. Vill du att jag håller din drink medan du kissar klart?
- Aaah schyst! Gör det gärna!
1 kommentar
Miguel Estevéz

Gör samma sak som kille - fast i tjejtoaletten så får du åka polisbil hem. Underbara, jämställda Sverige.

Din idé skulle aldrig funka här eftersom vi har en viss minoritet som inte ens vill se kvinnors hår/ansikte eller att deras barn ska gå i blandade klasser. Hur tror du att de skulle reagera om det här infördes? Det skulle bli ett ramaskri och DO skulle gå i taket. Lägg till att det finns killar med en unken kvinnosyn som med blandade toaletter, får ett idealiskt ställe att våldta/trakassera på.

Jag har inget emot din idé per se, men jag tror att det skulle bli fullständigt kaos om den skulle implementeras.