sexualupplysare och bokälskare

när ska de riktiga modellerna komma?

Publicerad 2010-10-08 13:20:26 i

Läste ett blogginlägg på coola Josefins blogg hos VR om Indiskas smala modeller - och det gör så ont i hjärtat bara av att titta på bilden. När ska det bli ändring och när ska de börja med riktiga människor som modeller?!

Jag blir bara så fruktasvärt förbannad på hela jävla modeindustrin, varför är det ingen som gör något? Alla jävla bloggare som har makt, designers, inköpare, modellbossar - varför ser ni bara på medan hela size 0-hetsen sprider ut sig mer och mer!
- det är inte direkt så att det inte finns nya kids som dagligen blir påverkade av denna sjukliga smalhets! Era jävla bilder och icke-beslut går in i folks medvetande, etsar sig fast på deras hornhinnor, phuckar upp deras hjärnor och skapar skeva tankar!


ps. och sen tar sig folk rätten att klaga när jag lägger ut bilder på mig själv! Hallå - det är såhär jag ser ut! Skulle jag få chansen skulle jag lätt börja modella och visa hur en riktig människa ser ut och förhoppningsvis bli en realistisk förebild!

Kommentarer

Postat av: carly

Publicerad 2010-10-09 11:41:36

You're sexy, hot, healthy and real! <3

Postat av: Klumpesnusk

Publicerad 2010-10-09 14:51:31

Jag tycker du är fin, och alla ska ha rätten att vara nöjda med hur de ser ut. Tro mig, jag känner massor med kvinnor som skulle ge vad som helst för att se ut som du gör - både kvinnor som är smalare och kvinnor som är mulligare.Jag lägger till din blogg i min läsare för framtida läsning.

Postat av: Eric

Publicerad 2012-01-17 23:34:47

du är jättefin..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela