relationer på FB

Owe sa en gång till mig "det är inte officiellt förrän det står på facebook, står det inte där så är det inte på riktigt ännu!!" - hahaha och hur många håller inte med om det?

Därför tycker jag det blir väldigt konstigt när bara ena parten av ett par har status "upptagen" eller "förlovad", medan den andra inte har någonting alls. Det känns liksom snopet på något sätt, typ "jaha, det är bara en utav som är förlovad eller vadå?!" Som sagt, ibland är det där med FB väldigt märkligt...

ps. och hur ont gör det inte när man ser att personen går från "Upptagen" till "singel" och sen ett krossat hjärta?! Usch vad det sticker till i en då. Iaf om man gillar båda, annars brukar jag "likea" hahaha!
3 kommentarer
owe

haha gullis! vad glad jag blir att bli citerad. och det är så jävla sant. puss!

caro

men jag minns hur du stod där i köket på PG, pekade med hela handen och sa denna mening över en kopp blåbärste! Så jävla fint minne<3

Josefin

Haha, gud vad jag känner igen mig! När jag och min kille började dejta fick jag höra ungefär tusen gånger "när ska ni bli tillsammans på feeejsbook då?". Tillslut blev jag så trött på den frågan att jag bestämde mig för att bojkotta facebookförhållandet helt och hållet. Jag menar, jag hade ju faktiskt inte ens stått som singel innan (visar inte min relationsstatus över huvud taget) så att helt plötsligt lägga upp att jag var i ett förhållande skulle kännas lite konstigt.. Lite som "Haha! Se på mig! Nu har jag pojkvän!" för att eventuellt senare få en massa "pity-kommentarer" när det brustna hjärtat dyker upp på profilen om vi skulle göra slut.



På något sätt känns det ändå väldigt skönt att slippa vara ihop på facebook. De vänner jag umgås med vet ju redan att jag har pojkvän. Och hur mycket måste mina andra facebookvänner som jag knappt har någon kontakt med känna till om mitt privatliv? Inte så mycket, egentligen.



Stor kram från en tjej som varken är singel eller tillsammans på facebook :)