sexdrömmar

Drömmer ni ofta om sex? Jag vet inte om det är för att jag både läser och skriver om sex dagligen, samt försöker ha sex så ofta det erbjuds - men jag drömmer om sex minst några gånger i veckan. Senast inatt drömde jag två drömmar:

Dröm 1: "att natti hade sex med mig, och att hon trodde att jag var N, men det var så skönt att jag lät henne fortsätta!!" - berättade detta för henne imorrse, och la snabbt till: men händer det på riktigt så lovar jag att avbryta dig! Hon tyckte det var väldigt snällt.

Dröm 2: "att jag verkligen råraggade på Erik S, ni vet från THG, och man kan säga att jag hade halva inne när Tommy kom och störde. Men jag är nästan säker på att vi hade legat om T inte kommit ivägen." I verkligheten har vi knappt pratat, och jag har en gång på fyllan berömt hans skjorta vilket fick han att tro att jag var på g att vara otrogen mot L, och ja, jag hade nog inte bangat...


Att man drömmer om sex är inget farligt, konstigt eller annorlunda! Jag ser det som vanliga drömmar men med lite extra krydda till. Typ bara för att man drömmer att man ligger med sin pappa, betyder inte det att man är störd i huvudet - för jämför med dina andra drömmar, hur ofta är dom logiska? Nej juste. Så bara för att de förekommer lite knull, fittar och kukar och kanske din bästis - så är det inget farligt!
2 kommentarer
T o E

Vi är game!

/Tommy och Erik

car0 - passion for passion

jag fattar inte! Men vi borde dricka öl någon dag, Sofiero som gamla tider, hehe. Som när vi satt hemma hos Sanna i Aspis och jag ville slå ihjäl dig för att du ragga på småbrudarna T. Fina minnen det!