till L,

Jag fick ett sms igår kväll från okänt nr, först trodde jag det var A som hörde av sig. Men sen så tyckte jag väl att numret var lite för bekant...
 
"Du slutar aldrig att förvåna. Har fått höra att du ville komma på ett sätt att kräva pengar av mig för att jag bott hos dig. Hur tycker du att det låter? Fan har hänt med dig? Är det sant? /L"

Och du slutar aldrig förvåna mig, vet du inte vad orden "lämna mig ifred för alltid" betyder?! Ja det stämmer alldeles riktigt. Jonte lämna en kommentar här på bloggen och jag passade på att fråga om han kunde hjälpa mig lite, liksom googla när man har Jonte?! Iaf, så kollade han upp om sambolagen säger något om vad som händer när själva samboskapet tar slut, om den som blir lämnad kan få några pengar. - för i vanliga fall gäller 3månadersregeln, men den kanske du aldrig har hört talas om?!

Till saken hör att du lämnade mig pank. Vår deal var att du skulle plugga vårterminen 2009, du gick kanske 3 veckor och var hemma resten av terminen för att den kursen inte passade dig, men jag fortsatte att försörja dig! 
   Dealen var att du skulle sköta huvudekonomin när jag sen skulle plugga hösten 2009 - jag sökte in till massa kurser, sa upp mig från mitt heltidsjobb och pang boom blev dumpad!!
- så medan jag betalade allt under våren byggde du på din egna sparkonto, och jag blev fattigare och fattigare.

Så att jag kollar om jag rent lagligt kunde få ut några pengar ser jag som något självständigt och bra.

Men det jag inte förstår är varför du inte går vidare?! Du har ny flickvän som du säkert är aslycklig med, du har egen lägenhet, du har tom skaffat en jävla hund - så varför är jag fortfarande intressant?!
Helt ärligt så fattar jag inte varför du inte bara kan gå vidare helt och hållet, glömma mig och sluta dyka upp i mitt liv när jag gång på gång bett dig dra åt helvete!

Eller vill du fortsätta göra mig förbannad och förstöra varendaste litet mikroskopiskt fint minne jag har kvar från våra år? Eller tänkte du att du skulle få en ursäkt och en inbjudan på fika?
- du blir liksom arg för att jag för över 6mån sen kollade om jag kunde kräva dig på pengar, medan du själv betett dig som ett riktigt jävla kukslickaranalas sen dag 1! Du utsatte mig för psykisk terror under månader, skickar ett jävla kärleksbrev där du sedan ber om ursäkt, för att sedan phucka upp som fan för Sanna med lägenheten som jag fixat åt dig!!


När fan ska du bara ge upp! Gå vidare och lämna mig bakom dig, är det för mycket begärt? Det finns absolut inget kvar mellan oss, förutom rent hat, ilska och förstörda minnen. Så släpp taget helt om mig och glöm att du kunnat mitt namn.
0 kommentarer