våldtäktskondomen?

Men va? Vad fan är det för jävla påfund? Har hört rykten om att det skulle komma något, och hittade nyss en beskrivning om att det är "som en tampong man sticker upp i fittan, och skulle man då bli våldtagen skulle den orsaka smärta på kuken, och går enbart att tas ut hos doktor"

Men vad fan? Varför varför varför läggs det energi och pengar på att utveckla ideér som dessa? Varför är det alltid kvinnan som ska oroa sig? Och i detta fall gå så pass långt att hon ska ha ett vapen uppstoppat i fittan - OCH VARA REDO PÅ ATT BLI VÅLDTAGEN!!
- för det är detta det handlar om, det är inte ett skydd mot att bli våldtagen, hon är redo på att hon kan bli våldtagen!!

Om vi bara bortser från hur jävla sjukt det perspektivet är:
1) vad händer om hon istället blir knullad med en flaskhals, sopkvast, tvkontroll, hammare?! - skulle våldtäktskondomen göra någon skada på detta då eller?! - för det är ju knappast enbart kukar som används vid våldtäkter.

2) män? är de ens med i denna diskussion? Går denna lilla kondom att stoppa upp i analen också? Tänker för både män och kvinnor då, för vad är det som säger att kvinnan/mannen enbart blir våldtagen på ena stället? Ska då kvinnan ha en uppstucken i vardera hål?!

Någon som har en åsikt? Som kanske skiljer sig från min? Tell me!
0 kommentarer