sexualupplysare och bokälskare

fenomenet danne/dan

Publicerad 2010-09-01 22:54:48 i Sex osv.,

Helt seriöst, eller inte särskilt seriöst egentligen - men jag har aldrig träffat en kille som heter Dan eller Danne och som inte är skitsnygg!
   Den teorin skapades när jag inom loppet av kort tid låg med två olika snubbar med detta namn - båda var skitsnygga! En kompis heter Danne - check, träffade en ny kollega idag som hette Danne - check, en gammal klasskompis heter Danne -check!

Är det något som ligger i dessa Dan/Danne-gener eller? Eller hur kan det egentligen komma sig att alla med dessa namn har det yttre till sin fördel?

ps. förövrigt var Danne mitt andra smeknamn som barn, näst efter Caro! Min granne på landet kunde inte säga Caro, så då blev det Danne! Hur gulligt är inte det? :)

Kommentarer

Postat av: Millah

Publicerad 2010-09-01 23:01:35

Hej =) Allt bra?

Är du tävlingsintresserad?Jag har iaf igång massa tävlingar & det kommer in nya hela tin.Var gärna med & tävla =)

--> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlÄr du int intresserad så ber jag verkligen så hemskt mycket om ursäkt

och då är det bara att radera den hära kommentaren eller nå:)Ta hand om dig =) Kramar // Millah

Postat av: PERFEKTIONIST

Publicerad 2010-09-01 23:08:01

sv: Det gör jag också, lite hehe! :D

Allt bra?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela