sexualupplysare och bokälskare

kiss-spärr

Publicerad 2010-09-17 17:51:22 i Sex osv.,

Läste igår om Golden showers och termen "Uro" som fanns inom prostutionens värld förr i tiden = vilket innebär att det inom sexuella aktiviteter förekommer urin, att någon kissar och den andra får det på sig!

Och jag har sagt att jag är öppen för allt inom det sexuella, men där har vi tamigfan en av mina gränser! Man får verkligen göra exakt vad man vill i sin egen sängkammare så länge alla är glada, kåta och nöjda - men jag skulle aldrig i mitt liv ställa upp på varken kissa eller bli nerkissad!
   Nej, jag tror nog att om jag försökte skulle det bli som en spärr, en kiss-spärr. Ni vet som när man står i toakö ute på klubb eller restaurang, och när det sen är dags tar det totalstopp!
 
men jag kan ändå inte låta bli att undra, är det värmen, själva urinet, förnedringen, det gula, lukten, känslan - vad är det man är ute efter, vad är det som gör det extra sexigt att man vill bli nerkissad eller kissa ner?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela