sexualupplysare och bokälskare

ödet och kärlek

Publicerad 2010-09-16 19:49:36 i Sex osv.,

Tror ni på ödet? Jag vet inte om jag tror helt fullt ut som i amerikanska kärleksfilmer där de alltid får varandra på slutet och hånglar sådär vackert i ösregn...

Men ibland kan man ju inte låta bli att tro på ödet när det sker sånna där saker som bara inte sker i ens eget liv, och som kan tyckas vara taget ur sagorna! Jag fick höra en historia om en tjej som jobbade på en restaurang och beställde varor - och de kom till grannbutiken, så en av killarna därifrån sprang över till hennes restaurang (som han egentligen hatar!!) - och nu är de ett par!

Men, till er ödet-suckers, bli inte för hängivna! Det roliga med kärlek och dejting är ju att man vågar ta för sig, visa sitt intresse och flörta! Så sitt inte på att ödet ska skicka drömprinsen/prinsessan i famnen på dig!


ps. Jag tror nog lite mer på Naddis mening, "att allt sker utav en orsak!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela