sexualupplysare och bokälskare

saknad och ge efter

Publicerad 2010-09-08 21:32:27 i Sex osv.,

jag vet faktiskt inte ens vad som gick fel, kanske hade du tröttnat på sverige och hela livet här och bara ville bort bort från varandra, kanske var jag trött på dig, kanske var vår intensiva till förälskelsenivå slutet för vår tid, kanske vi bara phucka upp det. 

jag såg dig häromdagen, men du pratade och skrattade med någon snubbe så jag ville inte störa. och nu har du rest bort igen för jag vet inte hur många månader. men jag saknar dig - och allt vi gjorde. alla planer, alla diskussioner, all vegetarisk mat du lagade, all kunskap och allt utbyte, och att du alltid suckade med ett leende när jag glömt bort en läxa eller tappat bort några av de tusen listor vi skrev. <3

Kommentarer

Postat av: Xwz

Publicerad 2010-09-08 22:19:34

Vissa människor har alldeles för tjock stolthet för att kunna erkänna sina fel. Var en stor människa och närma dig personen i fråga igen, fin vänskap är för sällsynt för att rinna ut i sanden. Simma lugnt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela