sexualupplysare och bokälskare

skojakt!

Publicerad 2010-09-12 23:33:46 i Sex osv.,

Är det någon som provat tipset med att spana in skorna? Jag har gjort det hela dagen på jobbet idag, och det är ju svinkul! Jag känner mig som den där scenen i Pongo och de 101 dalmatinerna, när han jämför matte/husse med hundarna, hahaha! - och det stämmer lika bra in på människor och skor:


1) kille nr 1 - väldigt söt, såg trevlig ut men aningens beige = spanade in skorna som var sådär tråkiga att man kunde andas in damm från dom.

2 ) kille nr  2 - ursnygg, trevlig och fint leende = converse!! men mainstreamvita vilket innebär att han förmodligen är ball, men lite för mycket go-with-the-rests-flow för min smak...

3) tjej nr 1 ursnygg och såg trevlig ut, öppnade munnen och var en stropp! = skorna var sånna där vita seglarskor som ser enkla ut men som egentligen är svindyra...

Så skojakten fortsätter! Även om man kanske inte är skitseriös med skoteorin, så är det iaf ett roligt tidsfördriv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela