sexualupplysare och bokälskare

vacker

Publicerad 2010-09-15 12:57:39 i Sex osv.,

Det kom in en person idag, och han var så otroligt jävla vacker att jag tappade andan! Jag har seriöst aldrig sett en så vacker människa förrut. Leendet, utstrålningen, stilen, kläderna, skorna, håret - allt! Jag blev helt tom i skallen, så jävla vacker var han! Så vacker att jag bokstavligen lutar mig över disken och tittar efter honom när han går iväg för att rösta...

Tom i skallen och med ett fånflin sitter jag och tänker på hur jävla vacker han var - när han kommer tillbaka! - boken han precis höpt har han redan läst på engelska kom han på, så han vill byta den. (ja, självklart gjorde jag fel med kassan! Felslag på felslag och till sist blev det nästan rätt...)


Och jag bad till gud om en tredje gången gillt, men han var väl upptagen med att rädda liv, dela vatten eller släcka bränder istället för att göra mig den ynka chansen!

Sååå, vore det töntigt eller vågat att skicka in en "efterlysning" till metro?!


ps. jag röstar för vågat! för jag satt resten av morgonen och funderade ut en perfekt efterlysning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela