sexualupplysare och bokälskare

alternativ medicin,

Publicerad 2011-04-11 05:04:09 i min vardag,

Nej, jag vet inte riktigt vad jag menade med mitt inlägg om att känna sig stark eller svag och som handlade om min sjukdom. Och nej, jag tror inte på att en kan bli helt frisk enbart via tankar. Jag åt mediciner för flera tusen kronor i veckan, totalt nästan 100tusen, och hela min behandling kostade nästan en halv miljon - tycker inte ni också att det vore slöseri med era skattepengar om jag hade kunnat bli frisk enbart av tankar då?


En intressant sak enligt hemligheten är att en drar till sig sjukdomar själv, förmodligen för att en inte älskar sig själv tillräckligt mycket. Intressant tanke och jag tillbringade en timme igår till att tänka tillbaka på hur jag mådde när jag fick min sjukdom: jag levde i ett dåligt förhållande där jag trodde jag var lycklig, men jag var enbart beroende av en annan människa, jag hade inget sexliv alls, var missnöjd med min kropp, var missnöjd med mitt liv, gjorde inget av mina planer, hade dålig kontakt med både mina vänner och min familj, hade ett tråkigt jobb och allt var rent allmänt hopplöst.
-
så vem vet, det kanske stämde i mitt fall?


ps. Dessutom så var jag nära att prova alternativ medicin, svensk sjukvård är sämst, iaf när de blåa får styra. Så vi (min mamma) blev så desperat att jag fick gå till en Kinesiolog och göra en jäkla massa prover. Han ställde tusen frågor, klämde på min mage och disikerade min tunga, sen skulle han skicka detta till Kina och jag skulle få en massa örter?! Dagen innan hade jag varit ute och firat Moa, (näst sista gången jag drack på över 9mån) så direkt när undersökningen var över gick jag ut i receptionen och kräktes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela