sexualupplysare och bokälskare

är det här leken eller?

Publicerad 2011-04-19 09:58:54 i Sex osv.,

Som ni vet kör jag aldrig lekar, aldrig katt och råtta eller några andra töntiga regler. Jag är hon som pratar för mycket, säger allt på en och samma gång, upplever en jävla massa njutning och sen phuckar det sig. Det är mitt kärleksliv i ett nötskal.

Men nu? Han fortsätter att ringa minst en gång om dagen och jag klickar honom varje gång? När ska han fatta vinken att han är dumpad, eller att jag aldrig ens varit intresserad? Herre gud, vi har setts tre gånger och haft lite sex - var det en invit till att vi skulle gifta oss eller?

Jag kanske bara kan leka leken när jag inte är ett dugg intresserad? Och gillar folk att bli behandlade såhär? Jag är elak, inte särskilt trevlig, säger att han är gammal och jag vet inte vad. Nu vill jag mest att han ska tröttna. Eller gud, tänkte du att det här var min plan? Att jag skulle bli kär och gifta mig med honom? Äta skagen var dag och hinka skumpa? - då köper jag hellre min egen skagen och lever lyckligt med någon annan...
- dessutom har du redan gett mig en ängel haha!

Kan du inte bara googla mitt namn och få fram den här texten, och så fattar du att du är dumpad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela