sexualupplysare och bokälskare

buksvåger,

Publicerad 2011-04-25 17:20:22 i Sex osv.,

Och sen det som nog skulle störa mig allra mest med att vara med någon kompis ex, eller om någon kompis var med något av mina ex - buksvåger och buksvägerska!

Buksvåger/svägerska innebär alltså att en varit i samma buk, förmodligen är detta ord enbart riktat till kukbärare då kuken varit i närheten av någons buk, fast på insidan? Jag ser liksom framför mig hur kuken rotar runt i buken?! Men tjejer kan väl lika gärna knulla med samma personer?!

Jag får rysningar bara jag tänker på det och det stör mig som satan att jag är det med några styckna jag vet om. Att jag hånglat med samma människor rör mig inte i ryggen, för vilka hånglade en inte med efter en halv 4,5 i början av tonåren?! Då hånglade ju alla med alla! Men ligga, nej det är inte särskilt kul. 

ps. när jag var liten trodde jag att det hette byxsvåger! Vilket iofs inte är helt osannolikt, att en liksom tagit av någon dens byxor typ...

ps 2. fast sen har jag det sexuella självförtroendet att jag är övertygad om att jag ändå är bättre i sängen, oavsett vem haha! Fast ändå, inget jag skulle föredra att vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela