Colour of Love och Siesta

Jag kommer under våren att utbilda mig till att bli samordnare för Colour of Love, jag kom in som sista deltagare och tillbringade en fantastisk helg med världens finaste människor och blev fullmatad med kunskap. En till sådan helg väntar, sen ska jag iväg som praktikant och både COL´a och vara samordnare, på Siestafestivalen.

För det första ligger den i Hässleholm vilket jag älskar, och jag är löjligt taggad på att få åka dit. Igår fick jag även se artistlistan, och den är lika bra som om jag själv skulle skrivit den, de enda artisterna jag saknar är Rikard Wolff, Salem al Fakir och Magnus Carlsson, sen hade listan varit komplett.

- HÅKAN HELLSTRÖM!
- THE ARK
- THE SOUNDS
- oskar linnros
- daniel adams-ray
- sahara hotnights
+ en hel drös till.

Kan ni fatta min lycka? Jag kommer få se alla mina favoriter, jobba med COL och ha världens bästa helg med fina. Jag dör lite av lycka bara jag tänker på det!!


- jag, håkan, svettig källare, signerad bok, bokmässan = lycka i ett nötskal!

- jag är svinful men Maja är fantastisk. Jag hade nyss berättat att jag hade över 50 pack glidmedel och 30 kondomer och behövde gå igenom säkerhetsspärren 4 gr, och hon visade ett foto på sin syster som hon tyckte jag var lik.

#1 - ellennnnn

läggggggggggg av!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bästa festivalprogrammet, närnär??