sexualupplysare och bokälskare

dofter,

Publicerad 2011-04-25 17:08:36 i Sex osv.,

Har ni tänkt på er mycket en doft kan betyda för en? En främling kan gå förbi på gatan och råka bära samma parfym som en gammal kärlek och på någon sekund börjar hjärtat pumpa, den där känslan dyker upp i magen och minnen fladdrar förbi. Hur kan så mycket minnen och känslor absorberas till något så enkelt som en doft?


Jag har tre dofter som lagt sig längst bak i hjärnan tillsammans med alla minnen, och trots mitt nedsatta luktsinne så kan jag känna igen just dessa tre parfymsorter. Och tiden har liksom passerat så pass långt att jag bara reagerar litegrann, för visst finns det inget värre precis när det tagit slut och typ hela världen äger samma parfym som den personen?ps. och hur jag försämrade mitt luktsinne är en helt fantastisk historia som jag kan berätta sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela