sexualupplysare och bokälskare

endorfiner,

Publicerad 2011-04-28 20:18:42 i Sex osv.,

En bra sak med att jag och Anna rensade var att jag hittade mina gamla gå-stavar! Och ja, jag kammar hem en jäkla massa kärringpoäng, men don´t knock it til you try it!
- det är ju knappast så att rumpmuskler och saftiga bröstmuskler skapas av sig själv eller hur?!

Så fastän jag var helt död efter jobbet hade jag tusen tankar snurrandes i huvudet, så med solen i ögonen tog jag ett långt varv. Lite piggare, lite mindre tankar och endorfiner som pumpar runt i kroppen.

Tror min kropp fortfarande är i stort behov av endorfiner, och då hjärtat inte direkt tillverkar det själv och jag inte vill ha det genom att ligga för tillfället, så funkar träning och choklad utmärkt! Tänkte fylla på en jäkla massa dopamin i helgen också...ps. får en endorfiner av att skratta? Eller vad skapas i kroppen då? Jag vet att endorfiner kommer av sex, närhet, kärlek, choklad och träning - men skratt då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela